Annoncørbetalt indhold

Historien omkring Samsung Galaxy-serien

Historien omkring Samsung Galaxy-serien Der hersker ingen tvivl om, at Samsung er et ikonisk brand, der i den grad er kendt verden over. Specielt deres Samsung Galaxy-serie af smartphones er blandt forbrugernes favoritter, og dette er helt forståeligt. Samsung Galaxy-serien er nemlig en serie af smartphones, der både er stilrene, funktionelt gode og spækket med fede funktioner.

I 2010 blev den første Samsung Galaxy-smartphone lanceret, og i forbindelse med 10-års-jubilæet har vi her valgt at sætte fokus på Samsung Galaxy-seriens historie.

Samsung Galaxy S-serien af high-end smartphones

De mest kendte modeller i Samsung Galaxy-serien er Samsung Galaxy S-serien. Her finder du bl.a. den populære smartphone Samsung Galaxy S20, som virkelig er en revolutionerende smartphone. Denne smartphone blev lanceret sammen med Samsung Galaxy S20+ og S20 Ultra. Kameraet i disse telefoner er exceptionelt godt, og du får derfor mulighed for at tage billeder og videoer af selv de mindste detaljer.

Samsung Galaxy S-serien er en række smartphones i high-end-kvalitet, og denne serie er også kendt som Samsungs flagskib. S’et står for super smart, og det er netop også, hvad mobiltelefonerne i serien er. Uanset om du ser på Samsung Galaxy S-smartphones fra deres spæde start i 2010 eller frem til i dag, vil du se smartphones, der konstant er i udvikling, forbedring og med på det teknologiske beat.

Samsung Galaxy Note-serien af smartphones og phablets

Selvom S-serien er blandt de mest velkendte produkter fra Samsung, er du helt sikkert også stødt på Samsung Galaxy Note-serien. Her finder du både smartphones og såkaldte phablets – en kombination af en smartphone og en tablet. Samsung er faktisk den første på markedet, der opnåede kommerciel succes med phablets.

Med en phablet er hovedhensigten at lancere pen computing devices. Derfor følger der altid en pen som trykfølsom Wacom-digitaliseringsenhed med til købet af en Samsung Galaxy Note-model. Den mest populære model er Samsung Galaxy Note10, som i 2019 udkom som en 5G-, Plus- og almindelig model. I 2020 udkom Samsung Galaxy Note10 derudover som en Lite-model.

Også fede modeller i mellemklassen

Selvom Samsung har haft stor succes med at designe smarte high-end-modeller, har Samsung alligevel også haft fokus på modeller i mellemklassen. Her ses bl.a. Samsung Galaxy A-serien, som netop er en serie af smartphones i mellemklassen. Det betyder, at mobiltelefonerne fås til billigere penge, samtidig med der er skruet lidt ned for processorernes kraft og antallet af features.

Dog betyder det ikke, at du får dårlige smartphones – tværtimod. For prisen får du virkelig en god telefon, der opfylder manges behov. Den mest populære model i Samsung Galaxy A-serien er Samsung Galaxy A80. A’et i A-serien står for Alpha og ligner til stor fordel modellerne i Samsung Galaxy S-serien.

Der er altså ingen tvivl om, at Samsung gennem det sidste årti har haft stor succes. Det er da i dag også en svær opgave at undvære mobiltelefonen – både i arbejdet og fritiden. Dette giver os en masse muligheder. Dog er det vigtigt – især i familier med børn – også at lave klare regler for brugen af mobiltelefon. Du kan her læse mere om, hvordan børn sætter mobilregler for deres forældre i en artikel af TV2.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.