Annonce
Fyn

Hindsholmgrisen med cykelbud: Vi er mere kendte i København end i Kerteminde

Der bliver gode skinker ud af en gris, der har haft masser af plads at hygge sig på. Det sætter de københavnske kunder pris på. Foto: Kim Rune
I et års tid har københavnerne kunnet købe Hindsholmgrisen i netbutik og få varerne bragt ud med cykelbud.
Annonce

Martofte: I København er der god afsætning på udskæringer fra Hindsholmgrisen. Kødet er så populært blandt københavnerne, at Carla og Poul Lang Nielsen for et års tid siden oprettede en netbutik målrettet de københavnske kunder - under mottoet: Fra bonde til kunde.

- Det er lidt forskelligt fra uge til uge, hvad der er at vælge imellem. Det kommer an på, hvad vores store restaurantkunder har købt på forhånd, fortæller Carla Lang Nielsen.

- Men vi sælger 60-80 kilo hver eneste uge.

Kunderne kan - ind imellem vælge mere usædvanlige udskæringer som pluma (en spansk specialitet) grise-osso buco, grise-flanksteak og onglet.

- Det er sjovere at prøve noget forskelligt end bare skære koteletter hele tiden, smiler Carla Lang Nielsen.

Når københavnerne afgiver deres bestilling på nettet, kan de samtidig vælge at få det leveret til døren, det foregår med et miljørigtigt cykelbud.

- Men de fleste kommer nu selv og henter det på vores udleveringsadresse i Nansensgade. Og vi er meget mere kendte i København end i Kerteminde - desværre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce