Annoncørbetalt indhold

HG Business - Niclas Henriksen

Det har været de bedste to år i mit liv. Både skolemæssigt og personligt.

For Niclas Henriksen var det dér med at gå i skole ikke særlig tillokkende. Folkeskolen var aldrig rigtig et sted, han følte sig godt tilpas. Han var tilbageholdende og deltog ikke aktivt i undervisningen.

På fodboldbanen var det noget helt andet, hvor han som målmand på eliteniveau brugte meget tid på træningen. Så for Niclas var der to ting, som var vigtige i valg af uddannelse: han ville hurtigt ud og tjene penge og der skulle ikke gå for meget fritid med lektier og afleveringsopgaver, som på gymnasiet.

Valget faldt derfor på den 2-årige HG Business med fag på B-niveau med efterfølgende elevplads.

Efter sommerferien begynder Niclas som elev i FynBus´ økonomiafdeling. At han ville stå med en uddannelsesaftale som økonomielev i hånden to år efter, at han havde forladt folkeskolen, var der nok ingen, der ville have troet.

”I folkeskolen hadede jeg matematik. Så jeg var faktisk lidt bekymret for, hvordan jeg lå, da jeg startede på Tietgen. Men jeg har haft en lærer, der har været rigtig god til at forklare det”, fortæller Niclas og fortsætter, ”Jeg har været ret genert, men har flyttet mig meget personligt. Når man begynder at få de flotte karakterer, så finder man ud af, at man faktisk godt kan tingene. Det giver et boost.”

Niclas ser mange muligheder med sin uddannelse. Han kan både forestille sig, at læse finansøkonomi eller at videreuddanne sig som revisor. Det kan også være, at han en dag vælger at blive selvstændig. Men indtil videre glæder han sig bare til at sætte sig bag skrivebordet hos FynBus.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.