Annonce
OB

Herfølge-bus fanget i letbane-helvede

Ryan Johnson Laursen er møjsommeligt ved at kæmpe sig tilbage efter en skade. Han arbejdede hårdt med fysioterapeut Daniel Borgen under kampen og strækker her ud efter at have arbejdet med den tunge elastik ved hans fødder. Foto: Leif Rasmussen

Først 10 minutter før kampstart vuggede HB Køges spillerbus fra "Herfølge Rejser" ned ad den trange sti mod Røde Stjernes baner. Faktisk var den allerede fremme 35 minutter før ude på Falen i Odense, men gps'en kørte efter Boldklubben Røde Stjernes gamle adresse, der hed Kløvermosevej 97 og endte så helt ovre ved letbane-helvedet på Middelfartvej og sad fast. I virkeligheden var adressen Falen 85.

HB Køges 34-årige fynbo Martin Vingaard sad og undrede sig i bussen, men blev ikke spurgt om vej af lederne. Hans far Jan Vingaard, der jo er ud af en stærk Skt. Kl.Fangel- og B1913-familie var ankommet for længst og kompenserede for Sport Fyn-medarbejderens manglende forberedelse, da det begyndte at regne. Vingaard havde en ekstra paraply i bilen fra sin tid som træner i AC Horsens. Sport Fyn havde ellers på forhånd taget den imposante Fyens Stiftstidende-paraply frem, men den nåede ikke længere end til entreen.

Kampen var også løjerlig, fordi den ene linjedommer Allan Borgstrøm aldrig dukkede op til chefdommer Paw Johansens overraskelse. DBU meddelte, at Borgstrøm ikke havde meldt afbud. I stedet påtog OB's fysiske træner Janus Blond sig at vinke på modsatte side og det gik vist fornuftigt og Blond er i hvert fald godt løbende. Iøvrigt blev kampen startet med kun fire minutters forsinkelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce