Annonce
Sport

Hemmingsen: AaB stiller sig anderledes nu

OB's cheftræner Michael Hemmingsen havde grund til smil, da fynboerne var i Aalborg den 21. marts og vandt. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Manager Michael Hemmingsen kalder det en fase, hvor det er vigtigt bare at få point.

FODBOLD: OB's manager Michael Hemmingsen afsluttede træningen på under en time i den strålende sol og skulle ind at vurdere en antals spilleres muligheder for at deltage i kampen i Aalborg.

- Det bliver meget tæt. AaB har lavet lidt om, siden vi vandt deroppe for fire uger siden. De organiserer sig anderledes og er flere mand bag bolden, og det skal vi prøve at løse. Vi skal prøve at sandsynliggør, hvordan de spiller og agere ud fra det, sagde Michael Hemmingsen efter træningen.

Han fik sin debut som træner netop med en 2-0-sejr i Aalborg efter at have taget en overnatning på vej derop. Denne gang kører spillerbussen bare tidligere afsted på dagen.

Annonce

OB-manageren vil gerne indrømme, at karantæneramte Jeppe Tverskov ikke kommer på banen i Aalborg, men udelukkede så ellers ikke nogen.

- Vi kigger på det. I Aalborg bliver det ikke så interessant, om vi kigger den ene eller anden vej. Vi skal lægge os i selen for at få et godt resultat. Det er en lidt kedelig tilgang, men det er sådan, at vi tænker.. Hvis vi ikke kan få tre point, så er vi i en fase, hvor det er vigtigst bare at få point. Nu er Lyngby også en del af de mange hold, der kigger både den ene og anden vej i kvalifikationsligaen, siger manageren.

Han er klar til 4000 tilskuere i Aalborg.

- Vi kunne godt have tænkt os at have hjemmebane nu, men det bliver en god dag for os alle. Vi savner tilskuerne, for vi har fundet ud af, at fodbold er helt anderledes uden tilskuere, sagde Michael Hemmingsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Beboere på småøerne får en forlomme i vaccinationskøen

Annonce