Annonce
Fyn

Helt centralt i Odense: 91 nye ungdomsboliger er klar til udlejning med indflytning 1. juni

Tigergården, som den set fra Ø. Stationsvej kommer til at se ud, når ombygningen er helt færdig til juni. Visualisering: Go'Bolig
Til juni er Tigergården helt færdigrenoveret, og de sidste 91 af i alt 215 nye lejligheder sættes nu til udlejning.

Odense: Forbipasserende har ikke kunnet undgå at se, at der længe har været arbejdet heftigt på Tigergården, og at de første lejere for længst er flyttet ind.

Bygningen ved Nørregade, Østre Stationsvej og den tidligere Thomas B. Thriges Gade har før været skofabrik og har senere rummet forskellige kontorer og administration. Oprindeligt var det planen at rive det gamle byggeri ned, men i stedet blev og bliver det altså omdannet til boliger.

I de større byer er der stor efterspørgsel på mindre lejligheder, der også kan betales, selvom man er studerende eller nyuddannet.

Sarah Nørgaard Magnussen, Go'Bolig

124 lejligheder er allerede klar, og lejerne er flyttet ind. Firmaet Go'Bolig, der står bag omdannelsen, melder nu ud, at den tredje og sidste etape af forvandlingen bliver afsluttet til juni. Den består af yderligere 91 lejligheder, som netop er sat til udlejning.

Annonce

De er alle ét-værelses lejligheder i størrelsen 27-35 kvadratmeter. Den månedlige husleje kommer til at ligge mellem 4300 og 5000 kroner.

Åbent hus

Lejlighederne får eget tekøkken og badeværelse samt adgang til en gårdhave og flere store fællesrum med køkkener, hvor beboerne kan mødes med vennerne eller studiegruppen.

De er primært målrettet unge, men det er ikke et krav, at man er studerende, fortæller Go'Boligs marketingchef Sarah Nørgaard Magnussen i en pressemeddelelse.

- Lejlighederne i Tigergården bliver godt modtaget af især byens unge. I de større byer er der stor efterspørgsel på mindre lejligheder, der også kan betales, selvom man er studerende eller nyuddannet. Her kan vi tilbyde boliger, der er nyrenoverede, helt centralt placeret og stadig til en fornuftig pris, lyder det fra Sarah Nørgaard Magnusson.

- Odense er en populær studieby med rekordmange optagende på byens videregående uddannelser. Selvom de studerende gerne vil bo billigt, ved vi af erfaring, at de ikke vil nøjes. Mange foretrækker et alternativ til kollegielivet med eget køkken og bad, elevator, nye vaskemaskiner og kort afstand til byen, tilføjer hun.

Go’Bolig holder åbent hus tirsdag d. 26. oktober for alle, der ønsker at se ejendommen og stille spørgsmål til Go’Boligs udlejningskonsulenter.

https://www.gobolig.dk/fyn/odense/lejligheder-paa-%C3%B8stre-stationsvej-2f-5000-odense-c/


Annonce
Ærø For abonnenter

En skorstensfejer, en læge og en militærmand: Mød de nye ansigter i Ærøs kommunalbestyrelse

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg For abonnenter

Anns mand vidste, at hun var lesbisk: Alligevel giftede de sig

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Konkursramt vvs'er og arkitektfirma i konflikt: Beskyldningerne flyver, og store fynske prestige-byggerier forsinkes

Debat

Klumme: Spar ikke på visionerne for børnenes læring og dannelse

Søsiden

Når standardfærgen skal spare et kvarter: Ekspres-fart fordobler elforbrug

Lyt: Florin overlever ved at sælge hjemløse-aviser: - Min eneste drøm er, at mine børn får et bedre liv

Erhverv For abonnenter

Nyt fra Svendborgs erhvervsliv: Millionoverskud på ejendomme, overfladebehandling og rengøring - og to tilfredse murermestre

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Ærø

Brev fra Carsten Nørgaard: - Tusind tak

Langeland

Bagenkoppernes nye icebreaker: Ny van(d)vittig festival på Sydlangeland

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

Ærø

Forvirring om avisbudene: Hvad skal der ske?

Langeland For abonnenter

Her er ugens bolighandler på Langeland

Langeland

Nyt erhvervsnetværk: - Der gemmer sig små virksomheder derude, men vi kan ikke finde dem

Annonce