Annonce
Faaborg-Midtfyn

"Helmuths Bænk" indvies i Tarup-Davinde

Der er indvielse af Helmuths Bænk på Røllehøj onsdag 13. november kl. 11 på toppen af Røllehøj. PR-foto
Annonce

Tarup-Davinde: "Bænke fortæller historier" er overskriften, når naturområdet Tarup-Davinde 13. november klokken 11 indvier Helmuths Bænk på toppen af bakken Røllehøj.

Historiefortæller Jens Peter Madsen fra Tarup-Davindes bænkeudvalg fortæller om projektet. Baggrunden for "Bænke fortæller historier" var en konkret henvendelse om opstilling af en mindebænk i området i 2017. På denne baggrund har selskabet bag naturområdet i samarbejde med en gruppe borgere fra lokalområdet sat rammerne for et projekt, hvor der kan ansøges om opsætning af vidt forskellige "kunstbænke" til minde om personer, organisationer eller begivenheder med tilknytning til naturområdet. Ansøgerne kan være foreninger, private eller organisationer.

Tanken er, at bænkene med hver deres historie giver områdets gæster både en visuel oplevelsesmulighed, en lokal historie og et sted til en pause og eftertænksomhed.

I forbindelse med arrangementet 13. november er der parkering på p-pladsen på Davinde Søvej.

En gruppe borgere fra lokalområdet sat rammerne for et projekt, hvor der kan ansøges om opsætning af vidt forskellige "kunstbænke" til minde om personer, organisationer eller begivenheder med tilknytning til naturområdet. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Boblerier: Skadedyr str. XXXXXL

Annonce