Annonce
Svendborg

Hele sommeren: Gratis aktiviteter til børnene

Luise og Anders Føns Haaber, der står bag Café Svend, står i løbet af sommeren bag 17 events for børnene. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Forældre kan nu ånde lettet op, for Café Svend står klar med intet mindre end 17 gratis events henover sommeren.
Annonce

Svendborg: Café Svend, børne- og familiecafé på Torvet i Svendborg, tilbyder i løbet af sommeren 17 events til børnene - og det hele er gratis.

Det er nemlig med økonomisk støtte fra Svendborg Kommune, at det er blevet besluttet at Café Svend skal være arrangører af en række events i juli og august måned, både på Torvet ved deres egen café og i Rundbuehallen på Frederiksøen.

- Vi er super stolte over at få den her mulighed. Mange børnefamilier har mindre penge til sommeraktiviteter på grund af  Covid-19, eller har måske måtte aflyse ferien i udlandet, så det her kan være et godt alternativ både for den lokale familie, men også for turistlivet, siger Luise og Anders Føns Haaber, indehaverparret bag Café Svend, i en pressemeddelelse.


Events som gøglershow, børnekoncerter, børnenes kulinariske marked, wellnessdag, sæbebobledag og trylleshow er blot en del af det fyldestgørende program.

Fra artiklen


Hver onsdag i juli og august er der events på Torvet og tre søndage afholdes der koncerter i Rundbuehalen på Frederiksøen. Derudover afholdes grillaften hver fredag medøkologisk kød fra Høkildegaard.

Events som gøglershow, børnekoncerter, børnenes kulinariske marked, wellnessdag, sæbebobledag og trylleshow er blot en del af det fyldestgørende program, der er blevet stablet på benene.

Hele programmet for sommeren kan findes på Café Svends side på Facebook, hvor man også kan melde sig til de events, der kræver tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Arriva: - Vi er selvfølgelig kede af, at det nye signalsystem ikke er blevet prioriteret

Annonce