Annonce
Faaborg-Midtfyn

Heartland genopstår derhjemme: Hent gratis blomster ved Egeskov og se online-koncerter

Heartland skulle for femte gang have været løbet af stablen i den kommende weekend. I stedet vil festivalen sende live-koncerter og workshops live på Facebook. Arkivfoto: Robert Wengler
Der bliver ingen Heartland på Egeskov Slot i år. Men det betyder ikke, at du ikke kan tage festivalsstemningen med hjem. Heartland inviterer nemlig til blandt andet live-koncerter og surdejs-workshops på Facebook.
Annonce

Egeskov: Havde du sat forventningerne op til en storslået Heartland Festival? Og er du skuffet over at må undvære festlighederne?

Så er her en god nyhed: Heartland inviterer nu til festival derhjemme, hvor du kan opleve live-koncerter med blandt andre Lord Siva, få leveret Heartland-vin og -øl direkte til døren eller kvit og frit hente dine egne Heartland-blomster på Egeskov Slot.

Det sker alt sammen lørdag og søndag denne weekend og kaldet "Heartland @ Home", skriver Heartland i en pressemeddelelse.

Annonce

Fem koncerter

De seneste år har Prxjects Stage på Heartland præsenteret unge danske musikartister, og i år bliver scenen virtuel med fem online-koncerter. Konceptet hedder "Prxjects Stage @ Home", hvor du udover Lord Siva kan opleve Takykardia feat. Selma Judith, Selina Gin, School of X og Awinbeh. Det foregår live på Heartlands Facebook-side.

På selvsamme Facebook-side kan man i weekenden lave mad sammen med kokken Frederik Bille Brahe, som vil guide seerne gennem et sommermåltid. Mesterbager Jesper Gøtz vil også lave en workshop, hvor han vil bage surdejsboller.

Heartland er også kendt for sine talks på Egeskov. Under de særlige omstændigheder har Heartland i stedet lavet en podcast med Svend Brinkmann og Jeannette Varberg, som du kan lytte til allerede nu.

Annonce

Gratis blomster

Efter sidste års festival plantede Heartland i samarbejde med H&M Conscious en vild økologisk blomstermark, der skulle have prydet restauranter og være blevet til blomsterkranse.

Blomsterne, der lige nu er i fuld flor, skal ikke gå til spilde, og derfor vil Heartland give blomsterbuketter væk gratis.

Buketterne kan hentes gratis foran Egeskov Slot i en lille pop up-butik, der har åbent mellem klokken 12.00-17.00 lørdag og søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

GOG: Han bliver bare ved og ved

Ærø

Brand i container på HCC Bådeværft

Annonce