Annonce
Håndbold

HC Odense: Mikkel Søby bombede løs

Mikkel Søby var i hopla for HC Odense, da fynboerne søndag besøgte FIF. Foto: Michael Bager
HC Odense hentede søndag to meget vigtige point hos bundholdet FIF. Mikkel Søby scorede 12 mål.
Annonce

HÅNDBOLD: HC odenses cheftræner, Martin Hjortshøj, var klar med ét kontant ord fra spillerbussen søndag eftermiddag på vej hjem fra det københavnske og et møde med bundholdet FIF i mændenes 1. division:

- Forløsning!

Efter at have været bagud med et enkelt mål ved pausen - 13-14 - fik fynboerne vendt opgøret i starten af anden halvleg og endte med at vinde 30-27.

Med sejren fik HC Odense lidt afstand til playoff-pladserne om nedrykning - to point - og kan samtidig tillade sig at skæve opad mod midterfeltet i den meget tætte division.

Mikkel Søby var i topform for fynboerne. Han leverede således 12 scoringer - heraf en stribe stensikre mål på straffekast.

- Vi har tit haft problemer med at levere i starten af en kamp og i starten af anden halvleg. I dag leverede holdet meget stærkt i starten af anden halvleg - noget vi havde snakket om i pausen - og det er jeg meget tilfreds med, konstaterede Martin Hjortshøj.

Ti minutter inde i anden halvleg bragte Eigil Feddersen HC Odense foran med fire mål, og fynboerne var kommet på sejrskurs. Også selv om de senere blev taget noget på sengen, da FIF uventet diskede op med et drilsk syv mod seks-spil. Hjortshøj:

- Generelt var der godt flow i vort spil, og det var meget tilfredsstillende.

I næste kamp - på lørdag - tager HC Odense mod TM Tønder, der har har været i frit fald fra liga-status til bundhold i 1. division. Sønderjyderne har dog vundet sine seneste kampe og bliver sandsynligvis en svær modstander.

- Men jeg tror, det bliver en spændende fift-fifty-kamp, som Martin Hjortshøj udtrykte det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce