x
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Havnebadet: Snydegæster får spærret deres adgang til sauna

Leo Øster har nu informeret medlemmerne om, at lukningen af sauna og omklædningsrum i hvert fald fortsætter til og med påske. Foto: Palle Søby

Faaborg: "Kære medlemmer! Med de nye udspil fra regeringen er Det Blå Støttepunkt fortsat lukket - nu til og med 13. april. Der har været en god forståelse for lukningen, og stort set alle har rettet sig efter forbuddet. Jeg håber, at foråret ikke ændrer på det. Hvis vi ser, at nogle benytter Det Blå Støttepunkt alligevel, bliver armbåndet spærret, indtil vi bliver frigivet igen."

Sådan skriver Leo Øster, formand for Kaleko Svømme- og Motionsklub, i en mail til foreningens medlemmer.

Dermed står det klart, at de restriktioner, der er indført om ikke at bruge sauna og omklædningsrum på Havnebadet i øjeblikket, fortsætter i hvert fald til og med påske.

Bag restriktionerne står de tre foreninger, der til daglig bruger Det Blå Støttepunkt. Ud over Kaleko Svømme- og Motionsklub er det Klintevikingerne og Faaborg Havkajakklub.

Normalt har alle medlemmer af de tre foreninger med deres armbånd mulighed for at benytte sauna, omklædningsrum og klubhus på Havnebadet. Men det er de altså blevet bedt om ikke at gøre her under coronakrisen.

Men det her er stadig tilladt: En dukkert i øhavet - når bare man klæder om hjemmefra eller udendørs på Havnebadet. Foto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Støt handelslivet så seks tomme butikker ikke bliver til 76

Lokaldebat: I disse corona-tider er der tid til at reflektere over mange ting. En af disse er butikker. Som Faaborg er nu med mange lukkede på grund af coronaen og en mennesketom gågade samt andre steder, så kunne det være, folk skulle tænke lidt eller meget over brugen af indkøb på webshops. Det udvikler sig konstant i stigende grad. Hvis det bliver ved med at udvikle sig, så bliver Faaborg en meget tom og trist by, hvilket også vil have en effekt på et dalende antal turister. Denne tomhed har vi allerede nu fået et eksempel på. Så fremover: Handl lokalt i de fysiske butikker, så vi bevarer handelslivet. Hvis der er ting, man ikke kan købe her, så er det måske nødvendigt med køb på webshops. Forestil jer for eksempel en Open By Night uden butikker eller en almindelig hverdag med tomme lokaler. Det bliver en trist vandring igennem byen. 2019 optalte jeg antal butikker med start Østergade og op ad Østergade til Torvet, Torvegade, Mellemgade, Vestergade og frem til Mellemgade med slutpunkt ved Hammer-Hansen. Der er steder, som er detailhandel, caféer, bodegaer og restauranter. Der var faktisk 76 åbne steder. Der var seks lukkede. Generelt dukker der hurtigt nye butikker op i de tomme lokaler i byen. I dag var der det samme resultat. Og så er der jo også lige de fyldte lokaler i Herregårdscentret plus seks supermarkeder. Vi har et rigt handelsliv i Faaborg. Støt det og gå udenom webbutikker og ind i en fysisk lokal butik, så de seks tomme lokaler ikke bliver til 76.

Annonce