Annonce
Ærø For abonnenter

Hattesen indvier ny konfektfabrik: Men opskriften er lige så hemmelig som Coca Colas

Claus Hattesen ved den nye emballagemaskine. I baggrunden ses toppen af den gamle kødbolleopsamlermaskine fra Hobro, som er blevet bygget om konfektopsamlermaskine. Foto: Katrine Becher Damkjær

Claus Hattesen har brugt tre år på at udvikle en lakridskonfekt der både er vegetarisk, gluten- og laktosefri. Nu har han åbnet en lakridskonfektfabrik i Ærøskøbing, hvor han kan producere flere hundrede tusinde æsker lakridskonfekt om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland For abonnenter

Børns Vilkår: Langelandske børn bliver brikker, de voksne flytter rundt med

Svendborg For abonnenter

Tåsinge-brugs drukner i pakkepost: - Det går selvfølgelig ud over Svendborgs specialbutikker

Svendborg

Fredagens sydfynske coronatal: Smitten daler fortsat i Svendborg

Annonce