Annonce
Erhverv

Har overtaget alle anparter: Nu ejer Nivi hele motionscentret på havnen

Nivi Tobiassen har købt sin kompagnon ud af Performance Gym og er nu eneejer af fitnesscenteret. I baggrunden kæresten, Dennis Rasmussen. Foto: Katrine Becher Damkjær
Nivi Tobiassen var med til at starte Performance Gym på havnen i Svendborg for ni år siden og har nu købt den sidste af medstifterne ud. Manøvren er både udramatisk og ganske naturlig, forklarer hun.
Annonce

Svendborg: Performance Gym på havnen i Svendborg er nu kun på lokale hænder.

Nivi Tobiassen, der hidtil har været medejer, har overtaget den halvdel af anparterne, som tilhørte Christian Bernhoff fra København.

En manøvre, der hverken er kendetegnet ved drama eller mangel på logik, oplyser hun.

- Han har ikke haft indflydelse hernede og har i nogen tid ønsket at komme ud, og nu har vi fået det klaret, siger Nivi Tobiassen, der ud over at være ejer af træningscentret på Østre Havnevej også er dets daglige leder. Og understreger, at medlemmerne ikke vil møde en ny verden, når de træder ind, blot fordi der er skubbet rundt med nogle anparter.

- De kommer ikke til at mærke forskel. På ingen måde, siger Nivi Tobiassen.

Nivi Tobiassen og Dennis Rasmussen startede Performance Gym i 2010 og havde et par investorer med. Nu er det Nivi Tobiassen, der er ejer, mens Dennis Rasmussen ejer selskabet bag Training for Warriors. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Pengemand

Motionscentret på havnen blev startet i 2010, og egentlig var det Nivi Tobiassen og kæresten Dennis Rasmussen, der stod bag.

Den del af fortællingen tager sidstnævnte hul på.

I hans vennekreds er nemlig Christian Bernhoff, som dengang læste til sømand i Svendborg og havde lidt penge, som han skød ind i parrets projekt.

- Han og Nivi kom med pengene, og jeg kom med min viden. Men han har kun været pengemand og har ikke blandet sig i driften. Han har hele tiden taget vores ord for gode varer, siger Dennis Rasmussen, og Nivi Tobiassen supplerer:

- Han skød penge i, da vi havde brug for det, og dem har han nu fået tilbage, siger hun.

Annonce

To selskaber

De første år var det Dennis Rasmussen, der langt hen ad vejen var træningscentrets ansigt udadtil, men det har ændret sig de senere år.

Det skyldes et fænomen ved navn Training for Warriors - eller træning for krigere, om man vil.

Der er tale om et holdtræningskoncept, som de indførte for seks år siden, og det greb om sig i en grad, så det gav bedst mening at flytte træningen til en anden Østre Havnevej-adresse.

Og sidste år blev aktiviteten lagt ind i et nystiftet selskab, oplyser Dennis Rasmussen.

- Og da det var Nivi, der ejede anparterne i Performance Gym og er centerleder der, mens det var mig, der kørte Training for Warriors, var det naturligt, at det var mig, der ejede selskabet bag, siger Dennis Rasmussen.

Det hører med, at også en anden, som i dag bor i København, Thomas Bjerring Mosby, skød penge i Performance Gym i 2010, men at hans anparter blev overtaget af Christian Bernhoff i 2017. Som altså nu har afhændet dem til Nivi Tobiassen, som dermed er eneste ejer.

Det tager hun helt roligt.

- Jeg har jo Dennis i baghånden. Vi sparrer og hjælper hinanden, når der er brug for det, siger hun.

Nivi Tobiassen og Dennis Rasmussen startede Performance Gym i 2010 og havde et par investorer med. Nu er det Nivi Tobiassen, der har alle anparterne i træningscentret, mens Dennis Rasmussen ejer selskabet bag Training for Warriors. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Pletskud: Udvidet borgerservice

Svendborg

Flere indbrud i virksomheder: Tyv smurte ketchup, kartoffelsalat og marmelade på vinduer

Annonce