Annonce
Svendborg

Har opsagt lejemål før indflytning: Stor cafékæde lægger Svendborg på køl

Café Vivaldi har åbnet en café midt på gågaden i Odense, men planerne om at åbne i Svendborg er foreløbig opgivet. Foto: Nils Svalebøg
Café Vivaldi har opsagt lejemål og droppet planen om at flytte ind i tidligere Fætter BR-butik på Gerritsplads.
Annonce

Svendborg: Café Vivaldi kommer ikke til at servere burgere og skænke fadøl i den tidligere Fætter BR-butik i Gerritsgade.

Den store kæde med 20 caféer over hele landet havde ganske vist underskrevet en lejekontrakt med ES Ejendomme om lejemålet på Gerritsplads, men lejeaftalen er nu opsagt, og kæden kommer ikke til at flytte ind og åbne sidst på året som planlagt.

Udviklingschef i Vivaldi Gruppen, Thomas Munkholm, fortæller, at det er de økonomiske følger af corona-krisen, der er årsag til, at lejekontrakten er opsagt, og planerne i den gamle Fætter BR-butik er opgivet.

- For stadig at have en sund økonomi har vi været nødt til at spare der, hvor vi kan, og når man betaler til et lejemål, som står tomt, er det et oplagt sted at spare, siger Thomas Munkholm.

Annonce

Stadig smuk og hyggelig

Han ærgrer sig, fordi han betragter lejemålet som perfekt, men han fastslår samtidig, at kæden på ingen måder har droppet Svendborg.

- Vi kommer ikke til at åbne i Svendborg i 2020, men Svendborg er stadig en smuk og hyggelig by, som vi på ingen måde har opgivet. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi har været i Svendborg for at kigge på mulighederne, og vi vender tilbage, siger udviklingschefen.

Det er ES Ejendomme, der ejer den tidligere Fætter BR-butik, og Thomas Munkholm fortæller, at der har været forhandlinger om både at bygge ovenpå ejendommen og inddrage nabolokalet. Det blev muligt, da boghandlerkæden Arnold Busck gik konkurs i april.


For stadig at have en sund økonomi har vi været nødt til at spare der, hvor vi kan, og når man betaler til et lejemål, som står tomt, er det et oplagt steder at spare.

Thomas Munkholm, udviklingsdirektør Vivaldi Gruppen


Fætter BR-butikken og Arnold Busck-butikken står stadig begge tomme, men hvad der skal ske med de to store butikker og om man forsøger at leje dem ud samlet, er uvist. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sten Klarskov, der er direktør i ejendomsselskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fyn nærmer sig igen nul nye corona-smittede

Bagsiden

Boblerier: Skadedyr str. XXXXXL

Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce