Annonce
Svendborg

Har manglet indtægter: SfB får 50.000 kroner

For nylig vandt SfB/Oure Danmarksseriekampen mod Otterup. Klubben har netop fået 50.000 kroner i forbindelse med Genstart Svendborg-puljen, da klubben, ligesom mange andre foreninger, har mistet penge under coronakrisen. Foto Birgitte Carol heiberg
Svendborg Forenede Boldklubber har fået 50.000 kroner, der skal bruges på at opkøbe oplevelser, som så sælges igen på auktion. Klubben har nemlig manglet indtægter på grund af corona.
Annonce

Svendborg: 50.000 kroner.

Så mange penge har har Svendborg Forenede Boldklubber (SfB) fået foræret af pengepuljen Genstart Svendborg, der er sponsoreret Svendborg Kommune og Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond (SEAF).

Fodboldklubben, har ligesom mange andre foreninger og klubber mistet penge under coronakrisen. For eksempel har SfB mistet indtægter, da fodboldpiger- og drenge skulle samle penge ind ved at rydde op efter koncerter.

- Så når kulturlivet går i stå, smitter det også af på idrætslivet, lyder det fra medlem i SfB's bestyrelse, Morten Larsen, i en pressemeddelelse.


Midlerne skal ud i byen for at gøre en forskel, før de vender tilbage til klubben. Det er derfor planen, at de 50.000 kr. skal bruges til at købe oplevelser hos kulturinstitutioner, virksomheder eller hos klubbens sponsorer.

Morten Larsen


- Pengene går dog ikke bare lige i klubkassen, forsikrer han.

- De skal ind i en fødekæde. Midlerne skal ud i byen for at gøre en forskel, før de vender tilbage til klubben. Det er derfor planen, at de 50.000 kr. skal bruges til at købe oplevelser hos kulturinstitutioner, virksomheder eller hos klubbens sponsorer. Når vi er ude for at købe oplevelser, spørger vi lige, om ikke der kan lægges lidt oveni, når nu SfB køber f.eks. en koncert eller en madoplevelse, siger Morten Larsen.

På den facon har klubben tænkt sig at få en masse gaver ind til en værdi af de 50.000 kroner, og disse udbydes på en stor online-auktion, der afvikles i begyndelsen af august.

- Alle vil kunne byde på oplevelserne, siger Morten Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce