Annonce
Langeland

Har du sent den? Kasse med vigtige optagelser tabt fra knallert

Peter Smedegaards kasse, som formentlig er tabt ved Søndre Landevej/Vindeltorpvej. Han håber, at en af Øboens læsere har kassen eller ved, hvor den er.
Annonce

LANGELAND: En ellers fantastisk ferie på Langeland fik en ærgerlig udgang for Peter Smedegaard fra Helsinge på Nordsjælland. Han og et par venner fra Melby Puch Klub har netop kørt rundt her på øen på deres  Puch Maxi-knallerter, og i den forbindelse har han tabt en sort plastikkasse med vigtigt indhold.

- I kassen lå der nogle sd-kort med optagelser, som jeg skulle bruge til min road movie om turen. Jeg har haft kontakt med adskillige via diverse Facebookgrupper og er kommet frem til, at jeg har tabt kassen omkring kl. 13.15 fredag den 7. august på Søndre Landevej, hvor Vindeltorpvej støder til. Jeg har fået fat i familien, der bor i det hus ved krydset, og de har været ude at kigge, uden held desværre, fortæller Peter Smedegaard til Øboen.

- Så jeg forestiller mig, at nogle har samlet kassen op. Nogen må jo have den, tilføjer han.

En har skrevet, at hun så kassen, men ikke havde tid til at samle den op, da hun skulle på arbejde.

Via bekendte lånte Peter Smedegaard en bil fra en på Thurø og gennemkørte selv strækningen på Langeland igen, men ikke resultat.

Hvis nogen har kassen eller ved, hvor den er, hører han gerne. Peter Smedegaard har telefon  25371301.

Der er dusør i form af rødvin/chokolade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Lektor kritiserer skovrejsningsprojekt: Er det godt eller skidt for grundvandet og biodiversiteten, og er formålet flis?

Annonce