Annoncørbetalt indhold

Har du prøvet bullet journaling?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er en stor trend på nettet og især på Instagram og YouTube, som alle aldersgrupper godt kan være med til. Det handler om at skrive dagbog og organisere sit liv på en helt ny måde. Her kan du læse mere om, hvordan du kan være med på fænomenet. 


Annonce

Hvad er det?

Bullet journaling handler om at planlægge flere aspekter af ens liv i en smart kalender, der også bliver en form for kreativt outlet. Du kan indrette din bullet jour al præcis som det passer dig, og inkorporere de elementer, der er vigtige for dig. Det kan for eksempel være gennem tjeklister for træning, kosthold, vitaminer og hvad du ellers har af daglige vaner og ritualer, der skal overholdes.


Kom godt i gang

For at komme i gang med bullet journaling, så har du først og fremmest brug for en bullet journal. De kan man efterhånden få fat på i de fleste bog- og papirhandlere. Det er altså en skrivebog, der er sat op med en række punkter i stedet for linjer eller et rutenet. Dermed kan man lave sit helt eget opsæt, og man er meget friere i forhold til, hvordan man gerne vil sætte den op. Man kan for eksempel nemt lave en kalender, der viser dag for dag, uge for uge, eller hele måneden. Hvis man har brug for en skabelon til, hvordan man lige gør, så findes der heldigvis en masse gode tutorials på YouTube og på net. Du kan også printe ud små kalenderoversigter, som du kan klistre ind.


Det er også meget almindeligt at lave et tema for hver måned. Det er et visuelt tema, som kan følge sæsonen eller det kan være noget hel andet. Det giver en helt anden kreativ udfoldelse, end blot at benytte sig af den kalender, der er på ens telefon. Det er også noget rart og noget mindfulness over at have en fysisk kalender at forholde sig til, hvor man kan planlægge små ting og hændelser ned i detaljer. Det giver en rar mental oversigt.

Det er også en god anledning til at købe sjove skriveartikler, penne og tusser som man kan bruge i sin bullet journal og gøre den flot. Mange bruger også klistermærker.


Track dit datingliv

Det er ikke kun overfladiske aspekter af dit liv, der kan trackes smart i en bullet journal. Du kan også nemt holde styr på dit datingliv og dit mere personlige liv. Du kan for eksempel lave en oversigt over kandidater til partner til dogging sex og finde sex i dag på Scor. Der er altså ingen grænser for, hvad du kan bruge din bullet journal til i praksis. Det er nemmere end du tror.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.