Annonce
Svendborg

Har du også haft problemer med tidsbestilling?: Derfor har Svendborg været væk fra vacciner.dk

På grund af en teknisk fejl har Svendborg ikke været at finde på listen over vaccinationssteder på vacciner.dk. Fejlen er nu rettet. Foto: Cecilie Damgaard Boeriths
Flere svendborgensere har kontaktet avisen, fordi Svendborg vaccinationscenter tilsyneladende ikke har stået på listen inde på vacciner.dk. Nu kommer der en forklaring fra Mette Worsøe, der er ledende overlæge på Svendborg Sygehus.
Annonce

Svendborg: En teknisk fejl.

Det er den simple forklaring på, at Svendborg vaccinationscenter i en rum tid ikke har optrådt på vacciner.dk. Det fortæller Mette Worsøe, ledende overlæge på Svendborg Sygehus.

- Der var en teknisk fejl på systemet, og jeg blev faktisk først opmærksom på det, da jeg talte med avisen i sidste uge. Da vi så fik en ny levering af vacciner, opdagede vi, at der var en teknisk fejl på systemet, så Svendborg simpelthen var forsvundet fra listen, lyder det fra hende.

Hun fastslår, at hun godt kan forstå, at borgere, der har fået invitation til vaccination, har været frustrerede over systemet.

- Jeg kan godt forstå, at dem, der har siddet og ikke kunnet få tider, er frustrerede. Jeg deler opfordringen om, at de centrale sundhedsenheder får lavet et system, som borgerne kan finde ud af, meddeler hun, men gør det samtidig klart, at hendes førsteprioritet er at sørge for, at vaccinerne bliver udnyttet.

- Der er så meget arbejde med det her, så jeg giver beskeder om systemets svagheder videre, og så koncentrerer jeg mig om at sørge for, at vi vaccinerer

Annonce

Fejlen er rettet

Ifølge Mette Worsøe er fejlen blevet rettet mandag 15. februar, og det skulle nu igen være muligt at booke tid til vaccination.


Jeg håber, at man lærer af alle de fejl, der er, så det ikke sker igen

Mette Worsøe, ledende overlæge på Svendborg Sygehus


- Fejlen er blevet udbedret i mandags, og jeg stiller mig tilfreds med, at fejlen er løst, og at vi nu er opmærksomme på, at det kan ske igen, fortæller hun og pointerer, at tekniske fejl kan forekomme.

- Jeg håber, at man lærer af alle de fejl, der er, så det ikke sker igen. Nu er vi opmærksomme på, at der er den her svaghed i systemet.

At fejlen er blevet rettet, kan mærkes på vaccinationscenteret på Ryttervej. De næste dage er alle vaccinationstider allerede booket.

-Vi har fuldt booket til alle vaccinerne onsdag, torsdag og fredag, beretter Mette Worsøe.

Annonce

Flere vacciner på vej

Svendborgs vaccinationscenter må også siges at gå mod lysere tider.

-Vi regner med, at der snart kommer flere vacciner, og det glæder vi os meget til. Vi glæder os også til, at vi får en mere stabil levering, oplyser Mette Worsøe.

Hun finder desuden plads til at rose både medarbejdere og pårørende, som har en finger med i vaccinationsspillet.

- Jeg synes, at kommunen og de pårørende har været gode til at hjælpe, så tiderne er blevet bestilt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Zachariassen: Jeg håbede på et mirakel

Ærø

Hverdagens tilbagevenden blev fejret på Ærø

Annonce