Annonce
Fyn

Har du gamle bro-billeder i fotoalbummet? Avisen udskriver fotokonkurrence i anledning af bro-jubilæum

Har du et fantastisk billede liggende fra dengang, den Ny Lillebæltsbro blev bygget? Så er det nu, du skal sende det til avisen i en mail til sokar@fyens.dk sammen med et par linjer, der fortæller historien bag billedet. Vinderne modtager kopper produceret af en lokal pottemager, som laver et begrænset antal fødselsdagskopper. Foto: JFM
Avisen er i anledningen af Den Ny Lillebæltsbros jubilæum 21. oktober på jagt efter læsernes bedste billeder og historier fra broens tilblivelse. På højkant er kopper produceret af den lokale pottemager Lisbeth Kring Jensen.
Annonce

Lillebælt: I dag er den helt uundværlig, og det er svært at forestille sig vandudsigten mellem Fredericia og Middelfart uden bro nummer to, Den Ny Lillebæltsbro.

Med sine 120 meter i højden og seks vejbaner plus nødspor fylder broen godt i Lillebælt, og 21. oktober fylder den fornemme 50 år. Det fejres på begge sider af broen og selvfølgelig også af os på avisen.

Derfor sætter vi nu gang i en fotokonkurrence og beder om læsernes bedste skud af broens tilblivelse.

Herfra skal derfor lyde en opfordring til at gå en tur i gemmerne og i de gamle fotoalbums i reolen. Find dit bedste skud af broens tilblivelse eller første leveår og skriv et par linjer om billedet og historien bag. Send begge dele i en mail til sokar@fyens.dk.

Der må hellere end gerne optræde personer på billederne - bare du husker at fortælle os, hvem de er.

På højkant er kopper, som pottemager Lisbeth Kring Jensen netop nu er i gang med at lave i anledning af den runde fødselsdag. Hun laver både krus med Middelfart-logo og med Fredericia-logo, og de produceres i et meget begrænset antal.

Vi kårer tre vindere 1. oktober, og vinderne får direkte besked via mail.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Analyse: Det var Mette Frederiksen, der pressede Frank Jensen ud

Svendborg For abonnenter

Droppede København for at fokusere på Svendborg: Nu er scenekunstner nomineret til årets kulturpris

Annonce