Annonce
Svendborg

Høringssvar ændrede intet: Politikere sender teaterplan videre

Teaterplanerne på Frederiksøen ruller videre. Arkivfoto: John Fredy.
Både Kultur- og Fritidsudvalget og Teknik- og Erhvervsudvalget har på ny godkendt placeringen for et nyt teaterhus på Frederiksøen. Høringssvaret fra Danmarks Museum for Lystsejlads gjorde dermed ingen forskel.
Annonce

Svendborg: Der skal fortsat arbejdes på et teaterhus på Frederiksøen med placering på grunden, der i dag huser Danmarks Museum for Lystsejlads.

Det er beslutningen i både Kultur- og Fritidsudvalget og Teknik- og Erhvervsudvalget, der i den forgange uge har genbehandlet sagen på deres respektive møder.

Årsagen til, at punktet igen var på udvalgenes dagsordener var, at lystsejladsmuseet har haft mulighed for at indgive et høringssvar, som politikerne skulle tage med i deres overvejelser. Det ændrede dog ikke det store.

Godt nok valgte DF's Johan Emil Rasmussen i Kultur- og Fritidsudvalget og Palle Fischer (K) i Teknik- og Erhvervsudvalget at stemme imod indstillingen, men flertallet holdt fast i, at en ny teaterbygning ligger bedst på museumsgrunden. Der blev desuden lagt vægt på, at forvaltningen har en god dialog med lystsejladsmuseet om mulighederne for at anvise en alternativ placering

Dermed er sagen sendt videre til endelig godkendelse i Økonomiudvalget og byrådet. /heng

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce