Annonce
Svendborg

Hør fantastiske historier med Carsten Islington

Carsten Islington kommer til Svendborg og fortæller sine fængende historier. Pr-foto
Annonce

Svendborg: Historiefortælleren Carsten Islington besøger den nye Antik Café nr. 13. i Brogade 13 fredag den 7. februar sine virkelige og vanvittige historier fra et usædvanligt liv. Når Carsten Islington fortæller, sidder publikum bænket i den indre biografs bløde sæder.

Mens filmen flimrer på det indre lærred, drømmer nogle om, hvordan det ville have været, hvis de selv havde haft modet til at leve med en så naiv og eventyrlysten tilgang til livet og verden. Alle kan være nysgerrige på tilværelsen i Nordafrika, men det er de færreste, der som griber nuet, fixer en gammel kasseret motorcykel med falske nummerplader og kører derned på må og få.

Det er også de færreste, der lader en tilfældig smuk blaffer pige låne bilen hjem til Prag, hvorefter man selv må ned for at hente den hjem igen, og ender i et sigøjnermiljø. Men det er i den slags situationer, eventyret opstår. Både de smukke, romantiske, onde og livstruende eventyr. Carsten Islington har oplevet alle slags, og han kan fortælle dem, så publikum er med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce