Annonce
Ærø

Hærværk på handicaptoilet

Ukendte gerningsmænd har i løbet af natten til mandag revet en hylde ned på toilettet på Ærøskøbing Havn. Foto: Keld Andersen
Annonce

Ærøskøbing: Det var et noget ærgerligt syn, der mødte rengøringspersonalet, da de mandag morgen åbnede døren til handicaptoilettet ved den nye lystbådehavn i Ærøskøbing.

For nogen havde "hygget" sig med at rive en hylde ud af væggen og knække toilettets puslebord.

- Det er noget værre svineri, lyder det kort og kontant fra havneassistent Keld Andersen, der mandag morgen tog ødelæggelserne i besigtigelse.

- Det er sådan en situation, hvor ganske få ødelægger det hele for alle andre. Men vi kan jo ikke andet end henstille til, at man opfører sig ordentligt og behandler tingene, som man gerne selv vil have sin egne ting behandlet, siger Keld Andersen.

Også toilettets puslebord er blevet smadret af ukendte gerningsmaænd. Foto: Keld Andersen

- Alternativet ville jo være, at vi så lukkede det hele af fra klokken 22 til om morgenen, men det kan vi jo ikke i højsæsonen, hvor der er så mange brugere af bygningerne, siger han.

Han fortæller, at der tidligere i år har været problemer med, at nogen i løbet af aften- og nattetimerne har svinet toiletterne til, men at det trods alt har kunnet klares med en gang rengøring.

Der er nu blevet ryddet op, og der er bestilt reparation af det ødelagte.

- Det får vi forhåbentligt hurtigt lavet, for der er jo sejlere, der har brug for det, fortæller Keld Andersen, der meldte episoden til politiet mandag middag. (pebp)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Arriva: - Vi er selvfølgelig kede af, at det nye signalsystem ikke er blevet prioriteret

Annonce