Annoncørbetalt indhold

Guiden til dig, som har grønne fingre og elsker havearbejde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At bruge tid i haven er noget, som mange nyder, og har det hyggeligt med. Der er uendelige muligheder for projekter, som du kan gå i gang med, hvis du er løbet, tør for ting, du kan lave i haven. Der er altid noget, der kan forbedres og gøres flottere. Måske din have mangler nogle nye bede skjulere - måske du endda kan lave dem selv?


Annonce

Det kunne også være en mulighed at lave en fin sti igennem din have med kakaoflis - på den måde vil haven helt sikkert blive flottere, og man vil kunne se, at der er blevet brugt en masse tid på dette. udover til en sti kunne dette kakaoflis også bruges i urtepotter eller bede, for at give en ekstra fin effekt.


Nye projekter, du kan gå i gang med i din have

Hvis du elsker gør-det-selv projekter, og måske bare at bruge meget af din fritid i din have, er der enormt mange muligheder for, hvad du kan gå i gang med. Måske nogle af disse kunne være dit næste projekt:


·        Hjemmelavede planteskjulere: Hvis du har mod på det, kan du eventuelt lave dine helt egne planteskjulere til haven. På den måde har du både et udfordrende og sjovt projekt at gå i gang med, men samtidig også nogle helt unikke planteskjulere i din have.


·        Lav din egen køkkenhave: Gør madlavningen lidt nemmere (og sjovere) ved selv at kunne høste dine krydderurter og grøntsager fra haven. Du kan eventuelt starte med et lille bed, og herefter arbejde dig fremad, hvis en køkkenhave er noget for dig.


·        Fuglefoderstation: Hvis du elsker dyr, og synes det er hyggeligt at se på de forskellige fugle, kan du lave din egen fuglefoderstation i haven. Hvis du har mod på det, kan du også bygge den selv, så den bliver præcis, som du vil have den.Brug tiden i haven til at koble af

Hvis din hverdag er præget af lange arbejdsdage og måske endda en smule stress, kan det hjælpe dig at bruge noget tid i din have. Her kan du hygge dig, og få dine tanker væk fra hverdagens stress og jag. På den måde vil du både kunne gøre din have flottere, men også få noget tid for dig selv, hvor du bare kan hygge dig og få en masse frisk luft - og det er jo noget, som alle har gavn af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.