Annoncørbetalt indhold

Guide til fynboere: Her kan du få buffet ud af huset

Denne artikel er sponsoreret

Hvad er din yndslingsret? Vi tænkte det nok – buffet. For hvorfor kun vælge én ret, når man kan smage dem alle, og hvorfor kun fylde sin tallerken én gang, når man kan fylde den igen og igen?

Når alle restauranter er lukket ned, skal man selv holde gang i kødgryderne, for at få alle sine livretter, men at lave en helt buffet til sig selv og sin familie, ville tage flere dage. Flere restauranter er begyndt at tilbyde mad ud af huset på Fyn, men heller ikke der, kan man få det hele på en gang, medmindre man vil hoste op med en hel del.

I denne artikel giver vi de bedste steder på Fyn, hvor du kan få buffet ud af huset, enten leveret direkte til døren eller med afhentning på Fyn. Så kan du samle familien eller spise det hele selv, men endelig få frit valg på alle hylder hjemme på dit eget spisebord.

1. Kokken og Jomfruen

Kokken og Jomfruen er Danmarks største cateringfirma og en klassiker hvad angår buffeter. 1 million glade og mætte gæster har smagt Kokken og Jomfruens mad til enten konfirmation, bryllupper – eller bare fordi. Kokken og Jomfruen har deres køkken tæt på motorvejen i Odense, og man kan som Fynbo derfor nemt hente sin mad eller få den bragt ud. De har lige nu et tilbud på deres sommerbuffet, hvor du for kun 89 DKK pr kuvert, hvor du får porchetta bestående af italiens steg med krydderurter, hvidløgsstegt kylling med timian og tomat og krydrede oksefrikadeller, kartoffelsalat med persilleolie og cherrytomater, vandmelonsalat med spidskål, forårsløg og salatost, en bulgursalat med soltørret tomat og forårsløg og tzatiki af græsk yoghurt med agurk og hvidløg. Der er mulighed for tilkøb af både forret og dessert for 30,- , hvor du kan få tunmousse og en jordbærdrøm med chokoladekage. Kokken og Jomfruen har også en Husets buffet, Den store buffet, Den kæmpe buffet. Vælg-selv-buffet, den eksklusive buffet eller favoritbuffetten. Der skal bestilles minimum 10 kuverter.

2. SMAGERIET

SMAGERIET er en del af Catering Danmark, der har hovedsæde i Odense, hvor de både har køkken der og i Århus og København, men leverer til hele landet. SMAGERIET har ligeså et sommertilbud på en delebuffet. Her får du oksefilet med krydderurtesalt og kylling stegt i citron og grana. Tre gode salater, galette med kartoffel, fløde, chorizo og rosmarin samt en kold estragoncreme. Her har du ligeså mulighed for tilkøb af både forret og dessert, samlet for 60,-. SMAGERIET har udover deres sommerdeal en Happyday buffet, en eksklusiv buffet, den store buffet eller en Design-selv-buffet.

3. Spisetid

Spisetid er en cateringleverandør etableret i 2018, der ligger i Svendborg. Deres gastronomiske rødder er plantet i den fynske muld, hvor man får nogle af Danmarks bedste råvarer. De ser sig selv som nye og kreative på markedet. Spisetid laver og leverer mad ud af huset til alle typer arrangementer på Fyn. Deres catering tilbydes som buffet, hvor et menuforslag er et kold bord bestående af urtesaltet laks m. rosenkålsblade, karseemulsion, syltet sennepskorn og tallerkensmækker, surdejsbrød og smør. Et lunt bord bestående af kryddermarineret kalkunlår m. æblekompot og citrontimian og knuste rødder med marineret tyttebær og persille. To salater, en med vinterkål, blommer og bagte tranebær og en anden med bagt græskar, svampe og havtorn. Sidst noget sødt bestående af chokoladekage med mørkebær. Det er ikke muligt at se priser, antal kuverter eller bestille direkte på Spisetids hjemmeside.

Vi håber denne guide til tre forskellige cateringfirmaer fik dit mundvand til at løbe og din sult efter en buffet til at blive endnu større. Husk, at ikke kun restauranter lider under forsamlingsforbuddet, men ligeså gør cateringfirmaer, der lever af, at kunne levere til firmaer og fester.

Denne artikel er sponsoreret af Kokken & Jomfruen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.