Annonce
Langeland

Guf for Star Wars-elskere: Tre film i træk

Der er Star Wars for alle pengene i biografen. Pr-foto
Tre film i træk - men man kan nøjes med en enkelt eller to.
Annonce

Lørdag den 12. september viser Bio Langeland tre Star Wars-film i træk. Filmene kan ses samlet, men også enkeltvis.

De tre film er en del af Star Wars-sagaen, der udgøres af i alt ni film i science-fictiongenren. De første seks film blev skabt af George Lucas, der dog i forbindelse med produktionen af de sidste tre film videresolgte sine rettigheder til Disney. Filmene foregår alle i en fiktiv galakse.

Den første af de viste film er Star Wars: The Force Awakens fra 2015. Den er nr. 7 i filmenes rækkefølge. Den foregår 30 år efter det opgør mellem Luke Skywalker, Darth Vader og Kejseren, der førte til opløsningen af det galaktiske imperium. I samme forbindelse forsvandt Luke Skywalker. The Force Awakens handler om de voldsomme kampe, der udspilles i forbindelse med søgningen efter Luke Skywalker, som til slut spores til en fjern planet.

I hovedrollerne ses bl.a. Harrison Ford som Han Solo, Mark Hamill som Luke Skywalker og Carrie Fischer som Leia Organa.

Den anden af de viste film er Star Wars: The Last Jedi fra 2017, der er nr. 8 i Star Wars-sagaen. Den fortsætter handlingen i direkte forlængelse af den foregående film og handler om forsøgene på at overtale Luke Skywalker til at vende tilbage fra sit skjulested for at træne Rey i Jedi-riddernes ædle kunst. Rey spilles af Daisy Ridley, der også medvirkede i The Force Awakens.

Den tredje af de viste film er Star Wars: The Rise of Skywalker fra 2019, der er nr. 9 i Star Wars-sagaen. Her er vi med i opgørets time i kampen mellem Rey, Finn og Poe Dameron fra Modstandsbevægelsen mod Kylo Ren og Den Første Orden. Filmen havde premiere i Danmark den 18. december 2019.

Derudover viser biografen action-thrilleren Tenet og den 13. september familiefilmen The Call of the Wild.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Budgetforlig: Politikere ruller ældrebesparelser tilbage og sender millioner til børnene

Annonce