Annonce
Svendborg

Gudme: Madhistorie i lokalforeningen

Gudme Lokalhistoriske Forenings arrangerer 9. november åbent hus med tema om smag og madlavning gennem tiderne. PR Foto
Annonce

Gudme: Gudme Lokalhistoriske Forenings næste arrangement holdes lørdag 9. november klokken 13-17, hvor der er åbent hus i Gudme - dels i arkivet, dels på skolen.

Dagens tema er "Smag og Behag – madlavning og husholdning gennem tiderne". Der vil være en lille udstilling og der bydes på kaffe og kage bagt efter gamle opskrifter.

Klokken 14 fortæller madhistoriker Nina Bauer om revolutionen i køkkenet fra 1800-tallet og frem. En del retter er opstået som følge af fødevaremangel i fattige husholdninger.

Andre retter er opstået i de finere køkkener. Senere har moderne køkkenredskaber og en højere levestandard medvirket til udviklingen af nye retter.

Klokken 15.30 fortæller Ann Jeppesen om oplevelser på Ankerhus Husholdningsskole og Seminarium i 1950´erne.

Arkivet modtager meget gerne gamle opskrifter og også gerne kage bagt efter de gamle opskrifter, som så vil indgå i udstillingen og kaffebordet.

Alle velkommen - tilmelding nødvendig på telefon 23737441. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

150 bekymrede borgere til vindmøllemøde: - Vi er især bange for støjgenerne

Annonce