Annonce
Håndbold

Gudme HK på ny svær opgave

Gudme HK i kvindernes 1. division skal lørdag mobilisere håndboldkræfter fra øverste hylde for at matche topholdet, Vendsyssel Håndbold. Foto: Karsten L. Sørensen
Topholdet i kvindernes 1. division, Vendsyssel Håndbold, lægger vejen forbi Su'vi:t Arena i Gudme, lørdag.

HÅNDBOLD: I sin seneste kamp måtte Gudme HK i kvindernes 1. division se sig slået på hjemmebanen i Gudme af et af rækkens tophold, Sønderjyske. Nederlaget lød på 22-24 til et af de hold i 1. division, der har et millionbudget.

Det bliver ikke nemmere for Gudme HK, når de gule lørdag eftermiddag - atter i Su'vi:t Arena - taget imod divisionens absolutte tophold, Vendsyssel Håndbold, der har hentet 23 point i 13 kampe. Fynboerne ligger nummer syv med 13 point for 12 kampe.

Spillerne fra Gudme HK ved, at der venter dem et stormløb. Vendsyssel var forleden på besøg hos DHG Odense i Dalumhallerne, hvor hjemmeholdet tabte 20-25. Men Gudme HK kan tage ved lære af, at topholdet i lange perioder have problemer med et aggressivt DHG-forsvar.

1. division hos kvinderne er meget tæt. Gudme HK har således kun to point ned til Hadsten på den første playoffplads til nedrykning. Jyderne har dog spillet 13 kampe mod Gudme HK's 12. Den anden vej har Gudme HK "kun" fire point op til Sønderjyske på den første playoffplads til oprykning. Og Sønderjyske har også spillet 13 kampe mod fynboernes 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø For abonnenter

HF & VUC på Ærø ramt af besparelser: Lærere sat 25 procent ned i tid og løn

Annonce