x
Annonce
Håndbold

Gudme HK i to kampe på to dage

Spillerne fra Gudme HK fik en regulær skideballe efter en sløv indsats og et stort nederlag hos DHG forleden (foto) og rejste sig efterfølgende hjemme mod TMS Ringsted. Fredag og lørdag spiller de gule så to kampe i det jyske. Foto: Nils Svalebøg
- Det er ikke optimalt men det muliges kunst, lyder det fra Gudme HK's cheftræner, Klaus Virum Larsen.

HÅNDBOLD: Spillerne fra Gudme HK i kvindernes 1. division får en noget speciel fredag-lørdag.

De spiller nemlig to kampe i det jyske - først fredag aften mod markant nedrykningstruede Sæby HK, der ligger næstsidst i rækken - og så lørdag eftermiddag hos Bjerringbro FH, der ligger på første plads over playoff til nedrykning.

- Kampen mod Sæby HK er en udsat kamp fra 14. december, lyder det fra Klaus Virum Larsen, cheftræner for Gudme HK.

På spørgsmålet, om det ikke er useriøst at spille kamp to dage i træk, svarer Virum:

- Det er ikke optimalt. Det havde været bedre med fredag-søndag, men det var det muliges kunst. Der er aldrig sikre kampe, men vi skal vinde over Sæby, der er et bundhold, og med to point behøver vi ikke længere at kigge nedad i rækken. Og får vi fire point i de to kampe, så kan det pludselig blive rigtig sjovt.

1. division er nemlig meget tæt. Gudme HK ligger nummer fem med 17 point for 16 kampe men kan med to point overhale DHG Odense på fjerdepladsen, der har 18 point men for 17 kampe. Og der er ikke langt op til Sønderjyske, der på tredjepladsen - og den første placering, der udløser playoff om oprykning - har 19 point for 17 kampe.

Efter et nederlag på 10 mål hos DHG rejste Gudme HK sig flot med en efterfølgende storsejr 31-22 hjemme over TMS Ringsted.

På baggrund af de to kampe i Sæby og Bjerringbro var der ingen træning torsdag for spillerne fra Gudme HK, og truppen overnatter på vandrerhjemmet i Sæby, natten til lørdag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce