Annonce
Svendborg

Gudme: Grib bolden og kom til Håndboldens Dag hos GOG

GOG inviterer til Håndboldens dag 11. januar 2020 i Suvit Arena. PR Foto
GOG inviterer alle interesserede indenfor i Suvit Arena 11. januar.
Annonce

Gudme: Der er udsigt til en dag i håndboldens tegn, når hele Håndbolddanmark og GOG lørdag 11. januar inviterer til Håndboldens Dag.

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, humør og ikke mindst knaldgod motion.

Håndboldens Dag er et initiativ, som skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov og uformel sportsgren, hvor alle kan være med.

Du kan møde GOG i Suvit Arena på dagen kl. 13-16.

Annonce

Formand glæder sig

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden.

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene 11. januar og invitere både unge som gamle, nye som rutinerede håndboldspillere indenfor. Håndbold er så meget mere end den håndbold, man ser i fjernsynet. Og det vil vi forsøge at vise, blandt andet med hjælp fra de bløde bolde, så dem der måske aldrig har haft en håndbold i hånden, får lyst til og mod på mere håndbold. Vi håber, at mange vil tage familie og venner under armen og komme i hallen, så vi kan skabe en stor håndboldfest, siger Niels Kildelund, der er formand i GOG Håndbold.

Annonce

Samarbejde bag dagen

Håndboldens Dag er et initiativ under "Bevæg dig for livet – Håndbold" i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Håndboldens Dag havde premiere 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen.

Hundredvis af dem fik øjnene op for håndbolden efter at have prøvet kræfter med Håndboldfitness, Five-a-side og andre håndboldtilbud med motion i fokus.

Du kan læse mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på Bevæg dig for livets hjemmeside./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce