Annonce
Svendborg

Groovy trio i kirkekoncert

Dicte, Frederik Vedersø og Line Felding kan opleves i Gudbjerg Kirke 20. september. PR Foto

Gudbjerg: To af landets mest anmelderroste sangere er gået sammen i et samarbejde med harmonier og den gode sang i fokus.

Sangeren Dicte og Frederik Vedersø fra The White Album og The Eclectic Moniker samt cellist og sanger Line Felding drager nu af sted som trio.

En tour, der bringer trioen forbi Gudbjerg Kirke fredag 20. september kl. 20.

Med sig har trioen en lang række kompositioner, hvor vægten er lagt på vokalharmonierne og det forfinede arrangement.

Annonce

Poesi og groove

- Det bliver en fantastisk konstellation. Frederik har en eminent stemme, der bevæger sig fra det glasklare til det mørke med ekstrem flair for smagfulde harmonier – og så spiller han sofistikeret guitar. Med Line Felding har vi den ultimative trio, hvor vi vil servere intimitet, poesi og groove til publikum. Med andre ord bliver det sange fra det levede liv. Det bliver gennemsigtigt som kammermusik og med gennemslagskraft som et rockband, siger Dicte om trioen.

På repertoiret vil der være sange fra både Dictes og Frederik Vedersøs bagkatalog, men også nye kompositioner og fortolkninger af The Beatles, Bon Iver, David Bowie, Paul Simon og Neil Young.

Der er gratis adgang til koncerten, men der bliver samlet ind til Kirkens Korshær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Medlemsdemokrati vigtigt for valg af kandidater

Fyns Amts Avis havde den 26.2. en mening om Enhedslisten. Dejligt! Desværre bruger Fyns Amts Avis linjerne til såvel at kalde os udemokratiske som at sammenligne os med DF! Det er skudsmål, jeg meget gerne vil være foruden. Ud over den stærkt usmagelige og usaglige associering med Stalin – en af historiens største massemordere, som Enhedslisten ikke har det fjerneste at gøre med – så er kritikken af vores listeopstilling vist også baseret på nogle antagelser, der måske fremmer læseværdigheden af en leder, men som desværre ikke bidrager til den generelle folkeoplysning. Her er måske grundlag for at tale om et tilbageskridt for demokratiet? Jeg vil ikke tale DFs sag, således heller ikke her, men lad mig beskrive Enhedslistens listeopstilling i nogle enkelte punkter: 1. Det er kun listestemmerne, der fordeles på partilisten. Det er altså kun de krydser, som er sat ud for Ø, der fordeles efter listen. Ved valget i 2017 udgjorde listestemmerne en tredjedel af stemmerne på Enhedslisten. 2. Det er Enhedslistens princip, at vi fører kollektiv valgkamp, hvor partiets politiske holdninger, snarere end de enkelte kandidater, er i fokus. 3. Det er vel rimeligt at konkludere, at dem som stemmer på partiet, frem for personligt, også er enig i den opstillingsliste partiet har. Ellers ville man vel stemme personligt? Hvorfor er det mere demokratisk at blive valgt på 50 eller færre personlige stemmer end på en generalforsamlings opstilling samt listestemmer? Kort sagt: Hvorfor er en listestemme mindre demokratisk end en personlig? Udvælgelsen af Enhedslisten Svendborgs kandidater foregår på denne måde: I sensommeren åbner vi for, at medlemmer kan melde deres kandidatur. På septembers medlemsmøde afholder vi afstemning om top 5 kandidater på listen. På generalforsamlingen i 2021 vil den resterende liste blive opstillet på baggrund af medlemmers kandidatur. Man er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Enhedslisten Svendborg eller undertegnede, hvis der er andre spørgsmål der nager.

Svendborg For abonnenter

Se billeder fra statsminister-visit: Skoledreng krævede svar om organdonation

Annonce