Annonce
OB

"Ikke os", siger AGF: Greve taler med andre klubber

OB-midtbanespilleren, der ikke er med i flyet til træningslejren i Tyrkiet, forhandler med jyske klubber, melder kilder til Sport Fyn. Men det afviser i hvert fald AGF som en "and". Kontrakten med OB løber frem til sommeren 2021.
Annonce

FODBOLD: OB's offensive midtbanespiller Mathias Greve rejste ikke med flyet fra Hamburg til træningslejren i Tyrkiet mandag middag, fordi han har fået lov til at forhandle med andre klubber.

Og Greve er allerede i gang med konkrete forhandlinger, og det skulle handle om de jyske rivaler Randers og AGF, har Sport Fyn erfaret.

Greve, 24, har en kontrakt med OB frem til sommeren 2021, men da den egen-producerede spiller ikke har været i stand til at etablere sig i startopstillingen, giver det mening for begge parter, at han søger andre baner for at fremme karrieren, og samtidig får OB sluppet en lønpost i en periode, hvor der også kommer nye giraffer ind i stalden.

Mathias Greve har generelt været inde i truppen og har ofte været en stærk indskifter, fordi han med sin dynamiske og kreative stil er god til at skabe chancer for medspillerne, når der rykkes direkte mod straffesparksfeltet, og han tiltrækker sig modspillernes opmærksomhed. Derfor har Greve spillet en lang række kampe for OB - dog ofte som indskifter - og han er generelt værdsat af tilhængerne, som altid her set en energisk og offensivt målrettet Greve i aktion.

Annonce

Eftertragtede offensiv-folk

Og da offensivt orienterede spillere altid en eftertragtet vare, er det muligt, at eksempelvis enten AGF eller Randers slår til. Men AGF-sportschef Peter Christiansen afviser dog, at der er sandhed i den påstand, siger han til Tipsbladet.dk.

- Det er en and. Vi er ikke ude efter ham, siger Peter Christiansen.

Randers-direktør Søren Pedersen afviser over for bold.dk at have være ti kontakt med Greve, men han afviser ikke at være interesseret.

- Jeg synes da, at han er en dygtig spiller, men det er ikke sådan, vi er tæt på det, overhovedet, så det ved jeg ikke lige, hvor kommer fra, siger Pedersen til bold.dk.

Greve står noteret for 151 kampe og 12 mål for OB.

I Randers kunne man godt bruge noget mere kreativitet i truppen, selv om klubben ligger flot placeret i Superligaen på stærkt kollektivt spil og indsats.

En anden mulighed ville være eksempelvis Vejle, der er favorit til oprykningen fra 1. division og generelt står for samme tekniske stil som Greve.

Der kan være tale om enten et salg fra OB til en af klubberne, eller en lejeaftale.

Generelt kan klubber overveje, om det ikke giver mening at investere i en ung offensvspiller. Det er som bekendt altid dem, der er i højeste kurs ved videresalg. men købende klubber skal naturligvis være pænt sikre på, at man vil give en købt spiller godt med spilletid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Sprogdoktoren: Hvad er en bø?

Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce