Annonce
Sport

GOG's Europa-lodtrækning udsat

GOG's cheftræner Nicolej Krickau må vente lidt endnu før han ved hvilke hold fynboerne skal møde i European League. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Torsdag skulle EHF have afholdt lodtrækning til European League. Den er nu udskudt til 24 timer. Corona er endnu engang synderen.
Annonce

HÅNDBOLD: Efter en lang tur til Schweiz kunne GOG torsdag se frem til at få sat navn på de modstandere, de skal møde i gruppespillet til European League. Men på grund af et bekræftet corona-tilfælde blandt det personale, der skulle have afholdt lodtrækningen, har EHF valgt at rykke arrangementet til fredag klokken 11.

- Efter drøftelser med leverandøren, og da det var nødvendigt at adskillige personer skulle gennemgå en coronavirus-test, ansås det ikke realistisk, at den nødvendige tekniske stab kunne blive erstattet med så kort varsel til at afholde lodtrækningen i et sikkert miljø. Derfor har EHF valgt at udskyde lodtrækningen en dag med afholdelse fredag den 2. oktober klokken 11 i stedet, skriver EHF på deres hjemmeside.

Det oplyses i øvrigt, at det vil være muligt at se lodtrækningen direkte i morgen på Facebook-siden EHF European League og på YouTube.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland For abonnenter

Kræver undersøgelse: Erhvervsfolk vil have klart svar om broens forfatning

Fyn

Rabbits vinder drama i overtiden

Langeland

Pyromanerne på rådhuset

Annonce