Annonce
Sport

GOG-podcast: Læsere går tæt på cheftræners dommer-skænderier

Sport Fyns Karsten L. Sørensen (tv.) med Nicolej Krickau (i midten) og Frederik Clausen (th.) under optagelsen af podcasten i Gudmehallerne. Foto: Jan Bonde
- Dommerne dømmer alt for dårligt alt for ofte, lyder svaret fra cheftræner Nicolej Krickau på de mange gule kort, han fortsat får i kampene, selv om han tidligere har lovet, at han vil arbejde på det modsatte.

HÅNDBOLD: En ny podcast i serien "Lyden af Sport Fyn" er ude på fyens.dk og faa.dk. I podcasten, der er optaget i Gudmehallerne med cheftræner Nicolej Krickau og ligaholdets anfører, Frederik Clausen, går Sport Fyn i dybden med topklubben på Sydfyn på baggrund af en stribe spørgsmål fra læserne.

De tilsendte spørgsmål kommer fra hele Fyn og også fra andre dele af landet, og de vidner om den brede interesse for det, der sker i GOG.

Flere læsere har spurgt ind til forholdet mellem Nicolej Krickau og dommerne.

Annonce

Andy Jensen spørger: "Hvordan er det for dig, Nicolej Krickau, at få tildelt så mange advarsler i kampene? Du har tidligere udtalt, at du arbejder med det, men det ser ud til at være svært."

Jørgen Carstensen spørger: "Når du protesterer mod kendelser, kan det så ikke gå ud over spillernes koncentration, for spillerne respekterer dig jo?"

- Skidetræls!

Nicolej Krickau svarer umiddelbart meget direkte på spørgsmålene - nemlig sådan her:

- Det er da skidetræls!

Og Krickau tilføjer:

- Det trælse er, at når jeg bruger så meget tid på det, at det går ud over mit hold, så er det rigtig træls. Lige nu får jeg flere advarsler, end jeg plejer, men jeg føler samtidig, at jeg bruger mere tid på mit hold, end jeg plejer. Jeg synes, jeg får flere advarsler på mindre end tidligere. Dommerne hører mig mere, når jeg ikke snakker så ofte. Når jeg snakker hele tiden, er det sværere for dommerne at finde et moment, hvor de kan give mig det gule kort. Men jeg kan nemmere acceptere de mange gule kort, hvis jeg samtidig inde i mig selv føler, at jeg ikke har sluppet fokus for meget på mit hold.

- Men ja, det er grænselyst irriterende, at jeg skal blive ved med at bokse med det. Men det er jo ikke anderledes, end at en spiller skal bakse med et backkryds, taktisk forberedelse eller andet. Det er alt sammen elementer, der skal bidrage til, at GOG bliver dansk mester, og jeg tror da helt sikkert, at GOG har bedre mulighed for at blive dansk mester, hvis jeg bruger mindre tid på det, men jeg skal hilse og sige, at det er klart nemmere sagt end gjort, for jeg synes, at dommerne dømmer alt for dårligt alt for ofte.

Annonce

- Det pisser mig af

- Men selv under kampe, hvor GOG er foran med otte-ti mål med 15 minutter tilbage, kan man se dig skændes med dommerne. Hvorfor sætter du dig ikke bare på bænken med armene over kors og nyder spillet?

- Selvfølgelig gør det ondt, når det går ud over mit hold. Nicolej Krickau under optagelsen af podcasten. Foto: Jan Bonde

- Ja, og det er lige det, jeg aldrig kunne finde på at gøre. For noget af det, der kan pisse mig fuldstændigt af, er, at når jeg begynder at sende de unge spillere ind - når vi fører med 10 mål i Aarhus - så oplever man dommerne kaste dem ud, fordi de ikke lige kender dem. Hvis jeg bare sætter mig ned og er ligeglad, så har de unge spillere ikke fået den kærlighed og opmærksomhed fra mig, de har krav på, når de får chancen. Men selvfølgelig gør det ondt, når det går ud over mit hold, og det gør det for ofte. Men derfra til at lade være, er der et stykke, og det er derfor, at jeg nogen gange bruger Frederik Clausen i den sammenhæng.

Hør i podcasten, hvad Frederik Clausen siger til den aflevering!

Annonce

- Det lidt kedelige svar

GOG er allerede klar til DM-semifinalerne, selv om fynboerne mangler to kampe i gruppespillet - to hjemmekampe mod KIF Kolding og Bjerringbro-Silkeborg.

Bare ét point mod KIF Kolding, søndag, så er GOG vinder af puljen og får hjemmebanefordel i DM-semifinalen - med kamp i Gudme i et eventuelt tredje opgør.

Hvor stor er chancen i procent for, at I vinder DM-titlen, Krickau?

-Procenter? - dem er Clausen god til!

Frederik Clausen:

- I en semifinale kan alt ske. En skade kan vippe det til den ene eller anden side. Vi har gode muligheder, men jeg ved ikke, om vi har meget bedre muligheder end de tre andre semifinalehold. Det har været tæt i denne sæson - og er tæt. Kampformen på dagen bliver ret afgørende. Det er mit lidt kedelige svar.

---

Den nye GOG-podcast med cheftræner Nicolej Krickau og anfører Frederik Clausen kan hentes på både fyens.dk og faa.dk. Sport Fyn kan love en lækkerbisken for dem, der vil tæt på klubben - med en snak om blandt andet GOG-kulturens betydning (hvad er det egentlig med den GOG-kultur?) og klubbens position i en øget satsning fra Aalborg Håndbold.

Annonce
Ærø For abonnenter

Hverken glamping eller hotel: Søbygaards fremtid er på plads

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Trælastkæden Bygma bekræfter: - Ja, vi er på vej til Svendborg

Langeland For abonnenter

Værtshus-ejer i retten for at holde åbent under nedlukning: - Det er ikke rimeligt med så kort varsel at regne med, at vi har styr på restriktionerne

Svendborg

Bøderegnen fortsætter: Politiet giver bøder til yderligere 10 bilister på Nyborgvej

Navne For abonnenter

Nekrolog: Inga Jønsson var et socialt samlingspunkt

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Det ser uhyggeligt ud: Danmarks bedste motionsrute stinker af døde fisk

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Wass er ikke i tvivl: - Bale er fantastisk, men vi er bedre

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Først erobrede de Svendborg Havn: Kammerateriet-kammerater åbner strandbar i Haderslev

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Svendborg

11 bøder på 40 minutter: Bilister blæser på vejarbejde

Ærø For abonnenter

Jens Weiss er gal: - Jeg kan ikke længere stå model til det her

Svendborg

Oversete kræftknuder og stærke sovepiller: Svindellæge fra Svendborg har også været kritiseret for dårligt lægearbejde

Annonce