Annonce
GOG

GOG-kollektivet skal vinde på svær udebane

Emil Jakobsen har været outstanding på det seneste ifølge GOG-sportschef Torsten Laen. Her fejrer han en scoring mod Skjern. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
GOG står over for seks finaler i den resterende del af grundspillet. Den første spilles torsdag mod Sønderjyske, der har vundet over fynboerne de seneste tre gange. Kollektivet skal sikre sejren i Sønderborg, lyder det fra GOG-sportschef Torsten Laen.

HÅNDBOLD: Der venter en hård kamp for GOG, når de gæster Sønderjyske torsdag aften.

De seneste tre indbyrdes kampe i ligaen er alle endt i sejre til sønderjyderne, og ifølge GOG-sportschef Torsten Laen skal fynboerne have respekt for Sønderjyske og deres hjemmebane Skansen i Sønderborg.

- Deres spillere trives dér, og de laver oftest deres bedste resultater på hjemmebane, men vi skal tro på vores egne evner. Vi skal holde det niveau, vi har haft i den seneste periode, og så skal vi gøre dem menneskelige, som de var mod Skanderborg i seneste kamp, fortæller han.

Mens Sønderjyske har vundet de seneste opgør mod GOG, er det de gule, der er kommet bedst ud af starthullerne i 2020, hvor det er blevet til tre vigtige sejre i kampen for at få flest mulige point med over i slutspillet.

Modsat har Sønderjyske kun vundet én kamp i det nye år - en ti-målssejr over Aarhus.

Annonce

GOG's sidste kampe i grundspillet

Sådan ser GOG's kampprogram ud i resten af grundspillet:

20. februar ude mod Sønderjyske.

25. februar hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg.

5. marts ude mod Lemvig-Thyborøn.

7. marts hjemme mod KIF Kolding.

19. marts hjemme mod TTH Holstebro.

25. marts ude mod Nordsjælland.

Kampen om andenpladsen

GOG er i høj grad med i kapløbet om at snuppe grundspillets andenplads, hvor særligt Bjerringbro-Silkeborgs (BSH) nederlag til Ribe-Esbjerg varmede godt i det sydfynske.

Netop de to mest direkte konkurrenter i kampen om andenpladsen - TTH og BSH - kan fynboerne se frem til at spille mod hjemme i Su'vi:t Arena i den kommende tid. Til gengæld slipper holdet for overlegne Aalborg, som BSH også skal møde.

- BSH og TTH spiller også EHF Cup, så de er maks belastede. Vores program ser rigtig godt ud, men vi skal også lave resultater på udebane, for hvad hjælper det, hvis vi vinder over BSH hjemme, men taber til Sønderjyske ude, siger sportschefen, der dog ikke vil sætte tal på, hvor mange af de resterende kampe, det bliver nødvendigt at vinde.

- Men vi har fokus på én finale ad gangen, tilføjer han.

Kollektivet skal sejre

I kampen mod Sønderjyske gælder det for GOG om at stå godt i forsvaret.

- Og så skal vi have Viktor (Gisli Hallgrimsson, red.) i gang på målet igen. Han har haft en opadgående formkurve i en lang periode. Vi skal heller ikke fanges af Sønderjyskes forsvar, siger han.

Han fremhæver samtidig, at det er kollektivet, der skal trække sejren hjem.

- Vi kan godt vinde på individuelle præstationer, men det kan ikke bare være Lasse (Møller, red.), der skal afgøre det hele for os. Vi skal have flere til at byde ind, og det er der flere, der har gjort på det sidste. Emil Jakobsen har været helt outstanding. Men vi skal have gjort det kollektivt, så vi ikke bliver sårbare, fordi det er enkeltpræstationer, lyder det fra Torsten Laen, der samtidig melder, at ingen småskader kommer i vejen for holdet, der derfor stiller med samme trup som mod Skjern i lørdags.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce