Annonce
Fyn

GOG: Klassiker bliver start på vildt kampprogram

Det er tvivlsom, om GOG-fløjen Emil Jakobsen kommer på banen i Skjern Bank Arena. Foto: Michael Bager
Efter lørdagens møde med Skjern Håndbold i det vestjyske venter der fire eller fem kampe på 13 dage for GOG. Den ene er i Schweiz.
Annonce

HÅNDBOLD: GOG kan på alle måder bruge et godt resultat, når de gule lørdag kører mod det vestjyske og en af dansk håndbolds klassikere - Skjern Håndbold mod GOG Håndbold.

Med en sejr vil fynboerne kunne notere sig for fire sejre i de fire første kampe i den nye ligasæson - og de vil samtidig få et vigtigt og stærkt mentalt afsæt til en nærmest vild periode, hvor GOG'erne skal spille fire eller fem kampe på 13 dage. Og en af kampene inkluderer endog en rejse til Schweiz.

Sådan ser GOG's hårde program ud: Skjern-GOG (19/9), GOG-Winterthur, Schweiz, EHF European League (21/9), GOG-Bjerringbro-Silkeborg, pokalsemifinale (26/9), eventuel pokalfinale (27/9), Winterthur-GOG, returkamp (29/9) og TTH Holstebro-GOG (2/10).

- Specielt hvis vi skal spille pokalfinale om søndagen - før tirsdagens kamp i Schweiz - så bliver det nogle pressede dage - men også spændende - dage, konstaterer GOG-cheftræner Nicolej Krickau.

Annonce

Garvede med sikkert tøjle-tag

I GOG's sikre sejr hjemme i lørdags over Århus Håndbold - 29-21 - var de gule uden den stærke fløj og straffekastskytte, Emil Jakobsen, og det var fredag uafklaret, om fløjen kommer på banen i Skjern. Jakobsen har problemer med sin venstre fod (han sætter af med venstre fod). Krickau siger:

- Nu må vi se. Det er jo også et spørgsmål om at dosere, når vi skal spille så mange kampe på så få dage.

Skjern fik umiddelbart en lidt humpende start på ligasæsonen med et markant nederlag hos Jan Pytlicks Sønderjyske. Nederlaget blev dog efterfulgt af en nødvendig sejr hos Fredericia med 35-31, og onsdag aften viste vestjyderne tænder, da de grønblusede spillede sig i pokalturneringens kvartfinalerunde med en udesejr på 33-27 over netop Sønderjyske.

Og det kan godt være, at der er en foryngelse i gang i Skjern - med farvellet til blandt andre Kasper Søndergaard og Thomas Mogensen - men garvede spillere som Jørgen Rasmussen, Eivind Tangen og Elvar Jónsson har et sikkert tag i tøjlerne.

Svend Rugager - ung målmand som er kommet fra GOG - har fået en fremragende start på sæsonen og blev "kampens spiller" i pokalopgøret.

Skjern vandt en træningskamp mod GOG umiddelbart før sæsonstart med 31-29. Det var en kamp, der viste, at GOG skal have styr på sit angrebsspil, fordi vestjyderne meget gerne vil løbe hurtige kontraer, og så skal fynboernes forsvar kunne matche et langt hurtigere angrebsspil end mod Århus.

Mette Frederiksens nye corona-udmeldinger, fredag, betyder i øvrigt, at der til de kommende kampe for GOG - hjemme mod Winterthur og pokalsemifinalen mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag den 26. september - kun må være 500 tilskuere i Phønix Tag Arena i Gudme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce