Annoncørbetalt indhold

GOG Håndbold får rekordbeløb fra Energi Fyn

GOG Håndbold har fået 55.743 kroner fra FynskSupport, og det er det højeste udbetalte beløb nogensinde.
55.743 kroner. Så mange penge er netop landet hos GOG Håndbold, og klubben har armene i vejret over det store beløb. Den gavmilde check kommer fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport og er det højeste udbetalte beløb nogensinde.

GOG Håndbold er lige nu i vild jubel over scoring, men for en gangs skyld handler armene i vejret ikke om mål, men derimod om det store beløb fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. De 55.743 kroner fra FynskSupport er rekorden for udbetalte beløb siden ordningens start i 2011.

- Det er helt fantastisk! Vi er så stolte og glade over, at det har kunnet lade sig gøre. Det skyldes den kæmpe indsats, som vores trænere, holdledere, forældre og frivillige i og rundt omkring klubben har lagt i at få skaffet nye medlemmer til FynskSupport-ordningen, siger bestyrelsesformand i GOG Håndbold, Niels Kildelund.

Stor sum og styrke

Annonce

Sponsorordningen er helt på Energi Fyns regning. Hver gang en kunde tænder for strømmen eller varmen fra gasfyret, giver energiselskabet et beløb til den klub eller forening, som kunden har valgt at støtte via FynskSupport. Mange har peget på GOG Håndbold, som derfor nu kan styrke det igangværende arbejde i den sydfynske klub.

FynskSupport har på 11 år støttet fynske klubber og foreninger med sammenlagt 9 millioner kroner.


- Den store sum penge er ikke øremærket ét bestemt projekt eller område i klubben, men det er klart, at pengene kan bidrage til, at vi kan gøre klubben både dygtigere og bedre på mange parametre. Et vigtigt område for os er børne- og ungdomsområdet, og det er i høj grad også der, vi fortsat vil forsøge at styrke udviklingen, fortæller Niels Kildelund.

1,5 millioner kroner til fynske klubber og foreninger

Hele 500 fynske klubber og foreninger er med ombord i FynskSupport-ordningen, og det samlede beløb fra Energi Fyn er noget højere end de 55.743, som luner hos GOG Håndbold. Faktisk støtter energiselskabet de fynske klubber og foreninger med hele 1,5 millioner kroner i år. En støtte, der ifølge kommerciel direktør hos Energi Fyn, Finn Andersen, er ekstra vigtig lige nu.

Det er ifølge Energi Fyn vigtigt at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv.


- Mange klubber og foreninger har det vanskeligt i denne tid på grund af coronapandemien og restriktioner, så det betyder meget for os, at vi med pengene kan bidrage positivt ude i klubberne. Og som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv og på tværs af aktiviteter, siger Finn Andersen.

Ingen ekstra penge op af lommen

Energi Fyn giver 2 øre per kilowatt-time el og 6 øre per kubikmeter gas til den klub eller forening, som kunden ønsker at støtte. Det betyder, at hver aftale giver cirka 100 kroner ekstra om året.

- Energi Fyn er et andelsselskab, som er ejet af mere end 210.000 fynboere, og det betyder meget for os, at vi gennem FynskSupport kan give noget igen til vores andelshavere, forklarer Finn Andersen og tilføjer, at alle kan være med.

For man behøver ikke selv at være medlem af en klub eller en forening for at være med i FynskSupport. Både familie, venner og lokale virksomheder kan tilmelde sig og støtte foreningslivet på Fyn uden at skulle hive ekstra penge op af lommen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.