Annonce
GOG

GOG gik ned i anden halvleg

203 centimeter høje Viktor Gisli Hallgrimsson havde gode redninger i første halvleg i GOG-målet men faldt sammen i starten af anden halvleg. Arkivfoto: sportxpress/Ritzau Scanpix
GOG kom stærkt ud til opgøret hos Bjerringbro-Silkeborg efter blamagen i Schweiz og førte ved pausen, men fynboerne tabte pusten noget i anden halvleg mod en stærk Kasper Larsen i hjemmeholdets mål. Bjerringbro-Silkeborg vandt 32-29. GOG's forsvarsgeneral Frederik Clausen: Der var fremgang.
Annonce

Håndbold: GOG er fortsat uden for feltet til ligaens slutspil - top-otte - på en niendeplads med kun otte point efter ni kampe.

Mandag aften blev det til et nederlag hos Bjerringbro-Silkeborg på 29-32. GOG førte ellers 15-14 ved pausen.

Nu venter der simpelthen to "must win-kampe" for GOG i ligaen - på torsdag hjemme i Gudme mod Lemvig-Thyborøn og tirsdag i næste uge ude mod KIF Kolding.

Fra kampens start var der ellers meget mere udtryk fra spillere som Stig-Tore Moen Nilsen (fem mål) og Josef Pujol (syv mål) end i torsdagens blamage i Champions League hos Kadetten i Schweiz, mens en tredje profil, Lasse Møller (fem mål), fortsat hænger.

GOG havde Søren Haagen i målet fra start, men han havde ikke mange chancer på to hurtige scoringer fra stregen af hjemmeholdets Michael V. Knudsen, der fik for meget plads i GOG's forsvar. Men heldigvis for fynboerne kunne Lasse Møller og Stig-Tore Moen Nilsen også være hurtige i den anden ende. Og så var der forløsning for aftenens bedste GOG'er, Josef Pujol, med scoring til 3-2 til GOG. Med knyttede næver skreg Pujol sin glæde ud i arenaen.

Så var opgøret ligesom i gang.

Bjerringbro-Silkeborg var ikke som ventet i forsvar 5-1 fra start men i et meget bevægeligt 6-0, men 5-1 kom i spil senere i halvlegen - med Nikolaj Markussen skubbet frem.

Ved 6-6 kom der endelig en redning fra Søren Haagen, og venstrefløjen Emil Jakobsen blev sendt af sted i en flot kontra - men brændte. I en tæt kamp skal der scores på den slags bolde. I stedet blev det til en udvisning til GOG og til stærke Nikolaj Øris Nielsens tredje scoring - til 7-6 - uden chance for Haagen.

GOG's Frederik Clausen så fremgang i Silkeborg - trods nederlaget til Bjerringbro-Silkeborg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Puha - to gange Nikolaj

Viktor Gisli Hallgrimsson blev sendt ind mellem GOG-stængerne ved Bjerringbro-Silkeborgs andet straffekast - efter små 15 minutter - og snuppede det. Og Hallgrimsson blev i målet. Efter 16 minutter kom GOG foran for første gang - 8-7. Og Hallgrimsson snuppede endnu et straffekast og gjorde en god figur i resten af halvlegen. Fynboernes føring blev på to for første gang - efter 24 minutter - og gæsterne kunne gå til pause med en føring 15-14 og med spillemæssig fremgang fra opgøret i Schaffhausen.

Men hjemmeholdet fik sig kæmpet tilbage fra anden halvlegs start - ikke mindst på grund af en stærkt spillende Kasper Larsen i målet. Og i GOG-målet faldt Halgrimssons niveau.

Efter otte minutter var Bjerringbro-Silkeborg foran med to - 20-18, og det blev også til føring på tre. Og fire. På det tidspunkt var både Nikolaj Øris Nielsen og Nikolaj Markussen på fem scoringer, og GOG-cheftræner Nicolej Krickau var tvunget til at tage en timeout.

Søren Haagen kom tilbage i målet efter 14 minutter, men der blev der ikke flere redninger af. Bjerringbro-Silkeborg fastholdt sit momentum og vandt altså, selv om GOG fik halet sig ind på minus to mål i slutminutterne, hvor dommerne heller ikke var på fynboernes side.

Bjerringbro-Silkeborg havde profilen Sebastian Skube på bænken. En brækket næse, der dog var sat på plads, holdt alligevel Skube ude af opgøret. Det sætter jydernes sejr ekstra i relief.

Der er fortsat meget at arbejde med for de gule.

I øvrigt vandt Brøndby IF 1-0 over Silkeborg IF på Jysk Park.

Kommentarer på faa.dk og fyens.dk

Annonce

Forsvarsgeneral: Tilfreds med energi

Frederik Clausen, GOG's forsvarsgeneral, var efter opgøret ærgerlig over, at hans hold ikke kunne fastholde momentum i anden halvleg, men han tilføjede:

- Jeg synes, vi kom ud med god energi til kampen og viste fremgang. Men så var der lige 10 minutter i anden halvleg, hvor vi smed bolde væk og ikke helt havde styr på forsvaret. Det fik vi ikke rettet hurtigt nok til, og så bliver man altså straffet af et stærkt angrebshold som Bjerringbro-Silkeborg. Vi kom tilbage i slutningen af kampen, og det var jeg rigtig glad for at se. Det er vigtigt for holdet med henblik på de kommende kampe.

GOG møder altså Lemvig-Thyborøn på torsdag og KIF Kolding tirsdag i næste uge i ligaens grundspil. Ind imellem er der et møde i Champions League på søndag i Jyske Bank Arena i Odense mod svenske IFK Kristianstad.

- Vi arbejder med - og taler om - det skift af fokus, men nogle gange tror jeg bare, man skal opleve det på egen krop - hvordan det er at spille på udebane i Champions League. Vi skal være klar, fastslår Frederik Clausen.

- Er der fortsat humør i truppen?

- Ja, vi arbejder med det. Alle er godt klar over, at det ikke var godt nok i Schweiz. Alle vil gerne, og jeg synes, vi har nogle gode træninger. Det er en god grobund. Vi skal bare have lukket de huller og perioder, hvor det ikke går så godt i kampene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Mange busser får nye køreplaner til august

Annonce