Annonce
Svendborg

GOG-formand overrumplet med pris: - Det er jeg virkelig stolt af

Niels Kildelund er blandt de nominerede til prisen som årets idrætsleder. VInderen findes den 28. november. Arkivfoto: Karsten L. Sørensen
Niels Kildelund, formand for GOG, blev forleden overrasket med kåring til Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn. Hæderen gør ham både stolt og glad.

Gudme: Da Niels Kildelund forleden troppede op foran Høje Bøge Stadion, anede han ikke, hvad der ventede ham.

GOG-formanden var der egentligt i kraft af sit civile job og troede, han skulle afgive et tilbud til kommunen på en ny smedejernslåge til stadionet. Men pludselig dukkede borgmester Bo Hansen (S) op, og så tog Niels Kildelunds dag en drejning.

Over stadionhøjtaleren lød det, at GOG-formanden var kåret til Årets Frivillige Idrætsleder på Fyn, og det var i den grad en besked, som kom bag på hovedpersonen.

- Det var en god gimmick. Helt sikkert, lyder det fra Niels Kildelund, der naturligvis glæder sig over hæderen, der blev uddelt i forbindelse med Den Fynske Sportsuge.

- Den er jeg virkelig stolt af. Både personligt og lige så meget på hele klubbens vegne og de frivillige i foreningen. Så den er jeg glad ved, og vi kan bruge den til at sige, at det, vi går og laver i hverdagen, ikke er helt skudt ved siden af, tilføjer idrætslederen, som i slutningen af det forgangne år også blev kåret som årets idrætsleder i Svendborg Kommune.

Niels Kildelund blev sidst i 2020 kåret til årets idrætsleder i Svendborg Kommune. Nu er han kåret til årets frivillige idrætsleder på hele Fyn. Foto: Andreas Wraae Nielsen.
Annonce

Hilsen fra Cairo

Med i overraskelsen på Høje Bøge Stadion hørte desuden en ganske særlig videohilsen til Niels Kildelund. Heri fik han blandt andet lykønskninger fra den tidligere GOG-træner og nuværende håndboldekspert, Bent Nyegaard, der lige nu befinder sig til VM i herrehåndbold i Cairo.

- Niels er en fantastisk dreng, jeg har kendt ham, siden han var dreng og har trænet ham i mange år. Han er født ind i foreningen, han har foreningen helt ind i sit hjerte og sjæl, siger Bent Nyegaard i videohilsenen, der er sendt fra Egypten.

- Når man kærer sig for mennesker, så interesserer man sig for mennesker, og det gør Niels. Og så har han et usædvanligt venligt og varmt væsen. Og det er ikke påtaget i den enkelte situation. Hvis Niels lover det, så gør han. Hvis Niels kan hjælpe et sted, så gør han det. Og hvis Niels kan samle noget, så gør han det, lyder roserne fra den tidligere GOG-træner.


Når man kærer sig for mennesker, så interesserer man sig for mennesker, og det gør Niels.

Bent Nyegaard, tidligere GOG-træner


Og ordene varmer, medgiver Niels Kildelund.

- Jeg vil sige tusinde tak for, at han ville lave en hilsen. Vi har vel trænet sammen i 10-15 år og kender hinanden godt fra den tid, så det var fedt at høre fra ham.

Annonce

Skal glæde os

Kåringen af GOG-formanden falder på et tidspunkt, hvor klubben excellerer på mange fronter. Ligaholdet har ikke tabt i hele sæsonen og topper ligaen, mens man i øjeblikket kan følge et dansk herrehåndboldlandshold til VM med et hav af spillere, der har GOG-dna i sig.

- Vi skal huske at værdsætte det, og de ting, der sker i øjeblikket - blandt andet i Egypten - er god reklame, som man ikke ville være foruden. Det er helt sikkert noget, vi kan være stolte af, siger Niels Kildelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Aflyst boligmesse blev startskuddet for et år med corona på Sydfyn: Da han tændte telefonen, var verden på den anden ende

Annonce