Annonce
GOG

GOG forlænger med stregtalent

Steven Plucnar Jacobsen i aktion for GOG i Champions League i efteråret mod polske Orlen Wisla Plock. Foto: sportexpress/Ritzau Scanpix
GOG forlænger aftale med den 19-årige stregspiller, Steven Plucnar Jacobsen, frem til sommeren 2022.
Annonce

HÅNDBOLD: I april sidste år skrev GOG kontrakt med det unge stregtalent, Steven Plucnar Jacobsen, frem til sommeren 2020.

De to parter har været så tilfredse med samarbejdet, at de netop har forlænget aftalen frem til sommeren 2022.

19-årige Plucnar er endnu et produkt af samarbejdet mellem Skolerne i Oure og GOG. Stregspilleren kom således til Sydfyn som efterskoleelev.

Som ungdomsspiller har Steven Plucnar Jacobsen vundet DM-guld med GOG og vist sig flot frem på U19-landsholdet.

- Vi er utroligt glade for, at vi har forlænget aftalen med Steven. Han er en af vore unge talenter, som har fået sin debut på ligaholdet men som nu skal ind og være en fast del af ligatruppen. Samtidig passer aftalen godt ind i den strategi, vi har i GOG, hvor vi satser stort på unge talenter, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

GOG har - efter den corona-nedlukkede sæson - sagt farvel til sin islandske stregspiller, Arnar Freyr Arnarsson, der fortsætter i Bundesligaen hos MT Melsungen. Men sydfynboerne råder nu over tre stregkort til den kommende sæson - Oscar Bergendahl, Anders Zachariassen og altså Plucnar.

Det unge talent fik i øvrigt en meget utaknemmelig debut i ligaen i november sidste år, hvor tingene var mørke for GOG. Steven Plucnar Jacobsen blev således sendt på banen, da de gule tabte 23-33 hos TTH Holstebro efter at have været bagud med 9-20 ved pausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

VM: Mandagens kampe og tv

Annonce