Annonce
Sport

GOG-direktør: Ulykkerne ramler ned over os

Kasper Jørgensen, direktør i GOG, kæmper med udfordringer omkring klubbens ligahold. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Med to spillere i corona-isolation er GOG udfordret - ikke mindst før en vigtig europæisk kamp på tirsdag. I alt fem spillere er væk fra truppen, der træner normalt fredag sidst på formiddagen.

HÅNDBOLD: Med to profiler - målmanden Søren Haagen og højrefløjen Kasper Kildelund - i isolation på grund af positive corona-test er GOG-holdet nu oppe på at mangle fem spillere.

Ud over de to coronaramte er tre spillere således ude med skader - de langtidsskadede Emil Lærke og Morten Olsen samt den norske back, Stig-Tore Moen Nilsen, der kæmper med en forstrækning/fibersprængning i maveregionen.

- Jeg synes, ulykkerne ramler ned over os. På den anden side vidste vi, at det kun var et spørgsmål om tid, før også vor trup ville blive ramt, siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Ved torsdagens test blev alle andre i truppen - ud over Haagen og Kildelund - testet negative. Truppen træner fredag sidst på formiddagen med henblik på lørdagens ligakamp hos Lemvig-Thyborøn Håndbold. Truppen skal igennem coronatest igen lørdag - og mandag.

En skygge med muligt flere smittede hænger over holdet.

- Men vi håber selvfølgelig, at vi har fået begrænset smitten. Vi har fulgt - og følger - alle regler og protokoller, siger Kasper Jørgensen.

Selv uden Kildelund og Haagen bør lørdagens opgør i Lemvig, hvor GOG står over for et decideret bundhold, der meget vel kan blive sæsonens nedrykker, ikke blive noget problem.

Det ser imidlertid mere udfordrende ud for GOG på tirsdag, hvor de gule flyver til Slovenien og et møde med Trimo i EHF European League. Efter to nederlag og kun en sejr i gruppe D har de gule kontant brug for point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce