Annonce
Fyn

Gik med koben i hånden: Politiet har brug for hjælp

På billedet ses en af de to formodede tyve med et koben i venstre hånd. Fyns Politis indbrudsgruppe mener, at han sammen med en anden mand kan have begået flere indbrud på Midtfyn og Sydfyn. Foto: Fyns Politi.
Fyns Politi savner henvendelser om en gruppe mænd, som sættes i forbindelse med flere indbrud på Sydfyn og Midtfyn.
Annonce

Fyn: Onsdag 6. november bad Fyns Politis indbrudsgruppe fynboerne om hjælp til at finde to mænd, som mistænkes for at stå bag flere indbrud på Fyn. Mændene var blevet set og fotograferet i forbindelse med et indbrud i en landejendom på Søndervej i Brobyværk torsdag 31. oktober.

På overvågningsbilleder sås både de to formodede indbrudstyve og den hvide VW Caravelle, som de kørte bort i efter at have stillet en grøn Peugeot fra sig, selvom de netop havde stjålet den efter indbruddet på Søndervej. Politiet kender nummerpladerne på den hvide VW, men de kan ifølge politikommissær Finn Wegner ikke bruges til at opklare mændenes identitet, fordi nummerpladerne er blevet stjålet i Odense i slutningen af oktober.

Under indbruddet forsøgte mændene ifølge politiet uden held at bryde et pengeskab op. De fandt imidlertid en nøgle, som de brugte til at starte den grønne Peugeot.

Politiet mistænker mændene for at have begået flere indbrud i landområder på Midt- og Sydfyn og vil fortsat gerne høre fra personer, der har viden om de to mænd på billederne eller om den hvide bil, som de er set køre i.

Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

De to mænd, som politiet mistænker for flere indbrud i landområder på Fyn, kørte i denne hvide VW Caravelle. Politiet har bilens registreringsnummer, men kan ikke bruge det til at finde mændene, da nummerpladerne ifølge politiet er stjålet i Odense. Foto: Fyns Politi.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce