Annonce
Langeland

Gang i Rudkøbing: Musik på trods

I lighed med sidste års forfest på torvet i Rudkøbing ud for restaurant Dybendal, bliver der sat borde og bænke op. Foto: Gitte Kjeldal
Sammen med Restaurant Dybendal vil Rudkøbing Handelstandsforening sikre, at der er fest og musik i byen trods aflyst Langelandsfestival
Annonce

Rudkøbing: Selvom der ikke er nogen Langelandsfestival 2020, kan byen sagtens holde forfestival eller måske snarere lave sin egen lille byfest i sommerens løb.

Det har Rudkøbing Handelstandsforening sat sig for i samarbejde med Restaurant Dybendal.

Annonce

Oplevelser for lokale og turister

- Der er masser mennesker i byen såvel lokale som turister og der skal være en god stemning og nogle gode oplevelser, siger konstitueret formand for handelsstandforeningen H.C. Rasmussen.


I handelstands-foreningen har vi forsøgt i første omgang, at få fat i lokale musikere på øen, så vi på den måde kan støtte dem

H.C. Rasmussen


Det er meningen, at Rudkøbing Handelstandforening står for underholdeningen hver fredag og lørdag eftermiddag i sommerferien, og så tager Restaurant Dybendal ansvaret for musikken på torvet om aftnen.

-I handelstandsforeningen har vi forsøgt i første omgang at få fat i lokale musikere på øen, så vi på den måde kan støtte dem. Vi regner med, at musikken placerer sig rundt om i byen, så alle får glæde af den, siger H.C. Rasmussen.

Annonce

Udvidede åbeningstider

Foreningen har desuden aftalt, at holde åbent til klokken 14 om lørdagen i sommerferien, mens det er frivilligt at holde søndagsåbent.

Trafikken gennem byen bliver også lidt anderledes, blandt andet er Østergade fra Superbrugsen og hen mod Jens Winthersvej er blevet ensrettet, det giver serveringsteder som Viking Pizza og Il Chiosco bedre muligheder for udendørsservering.

Derudover har handelstandsforeningen planlagt by-night hver måned fra august og resten af året. Der bliver blandt andet by og land-tema i september, som foreningen gennemførte med stor succes sidste år, der er traditionen tro black friday i november og julebynight i december.


.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Suverænt fynsk DM-guld fredag aften

Annonce