Annonce
Faaborg-Midtfyn

Galleri Art2Joy holder åbent hus

Vibeke Johannessen åbner traditionen tro dørene til åbent Hus sidste søndag i måneden. Der er arbejdet intenst på nye malerier med abstrakte strøg. PR-foto
Annonce

Nr. Søby: Galleri Art2Joy i Nr. Søby holder åbent hus søndag 24. november kl. 11–16.

- I november måned bliver dagene synligt kortere, det er tid til stearinlys og indeliv, tid til at hygge om sig selv og selvfølgelig tid til at tænke på den forestående julemåned og de pakker, der skal lægges under juletræet, lyder det i en pressemeddelelse fra galleriet.

- Måske finder du gaven, du lige står og mangler i galleriet, et maleri i glade farver, et gavekort, kalendergaver eller måske en tøsetur til en mal-selv-event, ja, kun fantasien sætter grænser.

Vibeke Johannessen åbner traditionen tro dørene til åbent hus sidste søndag i måneden. Der er arbejdet intenst på nye malerier med abstrakte strøg i glade farver og flere forskellige størrelser.

Art2Joy står for "Kunst til glæde/Kunsten at glæde", og det er også den respons, Vibeke Johannessen får på sine malerier:

"Vi bliver i dejligt humør af at se på dine farvestrålende billeder", er ofte en kommentar, kunderne kommer med under et besøg i galleriet.

Maleri i interiør. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce