Annoncørbetalt indhold

Gør uddannelse til en leg

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vil du gerne gøre din hobby til din levevej og din uddannelse til en leg, som du virkelig har det sjovt med? Det kan lyde helt utopisk og umuligt, men det er langt fra tilfældet. Du kan sagtens blive uddannet i noget, du virkelig brænder for, men hvis du ikke er klar til at tage tre år på universitetet eller en professionshøjskole, så er der mange andre muligheder. Nogle vælger at arbejde med det, de interesserer sig for i deres sabbatår, mens andre tager på højskoleophold rundt omkring i landet. Det er gode muligheder, men der er også andre ting, som man måske ikke så nemt får øje på.


Annonce

Du kan overveje en Paul Petersen idrætsuddannelse, hvor du kan uddanne dig til idrætslærer af forskellig slags. Selvom du måske ikke arbejder hen mod at skulle undervise i idræt i hverken folkeskolen eller på gymnasiet, så er der mange andre områder, hvor du kan bruge dine evner, og hvor du kan blive en fantastisk underviser.


Få værktøjer med i bagagen

Selvom du får lov til at bruge flere måneder med de sportsgrene, du virkelig går op i, så er der langt fra at træne tekniske færdigheder til at kunne undervise. Derfor vil en del af de moduler og kurser, du tager på uddannelsen, være rettet mod undervisning og didaktik, så du er i stand til at lære fra dig. Hvis du for eksempel ender som mountainbikeinstruktør, er det rigtig rart, at du føler dig tryg i at være den, der skal lede en session og sørge for, at både du og dem, du underviser, får en god oplevelse.

Der er mange måder at lære på, men noget at det, der altid er vigtigt, er at være så tæt på virkeligheden som muligt. Derfor vil en del af undervisningen foregå på studieture, hvor man befinder sig i omgivelser, der minder om dem, du også vil opleve på arbejdsmarkedet, mens andre dele af undervisningen ganske enkelt foregår udendørs.


Opnå forskellige certifikater

Hvis du godt kunne tænke dig at uddanne dig inden for forskellige ting, som du kan få et certifikat eller et diplom på, at du har gennemført, så du kan bruge det i andre sammenhænge fremover, så er der rigtig gode muligheder for det. Ved Paul Petersen kan du tage certifikater i alt fra stand up paddle (SUP) til førstehjælp og livredning. Det er livsvigtige erfaringer, der kan overføres til mange andre sammenhænge, som man kan bruge i både sports-, arbejds- og studieliv i fremtiden.

Hvis du går med en drøm om en bestemt videregående uddannelse men ikke har karaktersnittet til at søge ind på kvote 1, så kan du også bruge denne idrætsuddannelse som et godt grundlag for en kvote 2-ansøgning. Her lægges der vægt på studierelevante aktiviteter, du har foretaget dig tidligere i livet eller i et sabbatår, og med en idrætslæreruddannelse, der både giver tekniske færdigheder og underviser dig i didaktik er du rigtig godt stillet. Det kan være, du vil søge ind på fysioterapeut, kiropraktor eller på idrætsuddannelser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.