Annonce
Fyn

Gør Ærøs børn glade: Foreninger opfordres til at søge penge til sommeraktiviteter

Ærø Kommune har fået en pulje på cirka 100.000 kroner til at lave sommeraktiviteter for børn og unge. Kommunen opfordrer foreninger til at søge i puljen. Foto: Ærø Kommune
Annonce

Ærø: Ærø Kommune har fået et tilskud på cirka 100.000 kroner fra staten til at lave sommeraktiviteter for børn og unge på Ærø.

Kommunen giver derfor øens idræts- og kulturforeninger mulighed for at søge op til 10.000 kroner fra puljen til at lave sommeraktiviteter for børn og unge mellem fem og 18 år.

"Det er en rigtige god mulighed for at introducere de tilbud I har i jeres forening for nye børn og unge. Og en mulighed for at være med til at give børn og unge på Ærø nogle spændende tilbud efter et forår, hvor mange børn har savnet aktiviteter og samvær med andre på deres egen alder," skriver kommunen i et brev foreningerne.

Hvis man er interesseret i at lave sommeraktiviteter for børn, kan man finde ansøgningsblanketten på Ærø Kommunes hjemmeside. Her kan man også læse mere om kriterierne for sommeraktiviteterne, og hvad der kræves af ansøgeren.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 30. juni./ANBI

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ærø

Brand i Toldbodgade

Annonce