Annonce
Navne

Fynske Jeppe Grønning hyldede Lars Høgh med 817-anførerarmbind, da han mødte OB for Viborg

Viborgs fynske anfører Jeppe Grønning spillede i respekt for Lars Høgh med dette anfører-armbind, da Viborg i fredags besøgte Nature Energy Park. Anførerbindet hænger her på knagen i omklædningsrummet før kampen. Foto: Jeppe Grønning.

Jeppe Grønning er fynsk fodboldspiller med anførerjob i Viborg, som har været hans arbejdsgiver siden 2012, da han forlod FC Fyn som familiært opdrættet i barndomsklubben B1913, hvor både hans farfar Kurt Grønning og far Carsten Grønning har spillet på allerhøjeste niveau.


I fredags var Jeppe Grønning tilbage på stadion i Odense og på sit anførerbind havde han fået syet tallet 817, som er det helt utrolige antal kamp som den uhelbredeligt kræftsyge Lars Høgh spillede for OB fra 1977 til 2000.


- Det er altid specielt at spille i Odense, men i går var noget særligt. Første sejr over OB, og jeg fik lov at spille med dette på armen. En beskeden men velment hyldest til alt, hvad Lars Høgh har gjort for OB, Odense og Fodbold-Danmark - men vigtigst af alt personligheden bag, skrev Grønning på twitter.

Annonce


Senere tilføjede han: "Jeg har aldrig lagt skjul på, at mit tilhørsforhold ligger hos en anden fynsk klub, men jeg er alligevel på den ene eller anden måde stødt på Lars Høgh og hans familie ad flere omgange. Hermed et ønske om at hylde vore helte, imens vi har dem og gode tanker til alle berørte.#817, skrev den 29-årige Grønning.


Efterfølgende har Jeppe Grønning doneret armbindet til den kendte OB-fan Kasper Brunsvig Vinkler, der gennem 25 år har opbygget en enorm OB-trøjesamling.

I sin bog fortæller Lars Høgh i øvrigt om en gestus fra vennerne på landsholdet. - Hvis der er et eller andet, man kan gøre i USA eller et andet sted, så betaler vi. Ligegyldigt om det koster tre eller fem millioner. Du skal ikke tænke på noget som helst. Hvis der er noget, der kan gøre dig rask, så betaler vi, skrev Simon Kjær til Høgh ifølge bogen. Høgh har oplevet støtte fra flere i både Brøndby og DBU, og han fremhæver blandt andre Brøndby-bestyrelsesformand Jan Bech Andersen. Lars Høgh har altid også rost OB's fans.


Søndag er det første søndag i advent, og det markeres på Nature Energy Park med julehygge i fanzonen før OB's kamp mod FC Nordsjælland, som spilles allerede kl. 14. Der vil være julebanko med "fede" præmier på højkant. Det hele starter i Albani Fanzonen kl. 12.30 og det er gratis at deltage.


På lørdag kl. 17:30 inviteres til fest for alle foreninger, som har base i Svendborg Idrætscenter. - Vi skal sammen tage hul på det samarbejde der skal styrkes igennem de mange næste år, og det er denne fest starten på. ​ Hvem er inviteret? Festen er for alle, som er 16+. Det vil sige trænere, instruktører, spillere, gymnaster, og forældre med flere - og man må godt tage venner med, hedder det i invitationen. Arrangørerne holder i øvrigt øje med corona-udviklingen.


Dagbladet Politiken har fået ny sportsredaktør. Søren Mikael-Hansen bliver i stedet avisens sportskommentator efter 19 år på redaktørposten som afløser for Rasmus Bech. Den nye sportsredaktør er såmænd fra Assens. Det er 48-årige Christian Heide-Jørgensen, som hidtil har været souschef, der tager over.

Annonce
Langeland For abonnenter

Forslag om statslig lånegaranti på huskøb: - Det er et godt skridt på vejen, men det gælder ikke erhvervsdrivende

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Aftale om støjskærm endeligt på plads: Forventes færdig i 2023

Ærø For abonnenter

Dyr dame: Ellen er 40 millioner dyrere end planlagt

Sport

OB har den ene støvle i pokalsemifinalen

Svendborg

Solouheld i Svendborg: Politi og beredskab massivt til stede

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Langeland For abonnenter

Her er ugens bolighandler på Langeland

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Navne For abonnenter

Thune Holm er nu også forfatter. Slut med litteratursalon og gang i de små ben i mosen

Faaborg-Midtfyn

Bentes brunsvigere blev et stort hit: Men nu er det slut - bageri lukker ned efter 26 år

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Debat

Klumme: Der er håb derude

Sport For abonnenter

Søndagsnavne med flere folk fra Hall of Fame i Ådalen og italiensk glæde over Christian Eriksens optræden samme sted

Sport

Svendborg Rabbits sejrer ovenpå corona-nedtur: - Jeg skal ikke lægge skjul på, at det ikke blev den kamp, vi havde håbet

Annonce