Annonce
Fyn

Fynske hold skal knække koden til sejr inden jul

Pjætur Mikkjalsson og SUS Nyborg er udfordret inden hjemmekampen lørdag i Ullerslev mod HC Midtjylland. Foto: Peter Johanson
HC Odense har størst chance for sæsonens første sejr i nøglekampen i Tønder, mens SUS Nyborg-træner forventer trodsreaktion mod HC Midtjylland.
Annonce

HÅNDBOLD: Så er det sidste chance for de fynske bundhold i mændenes 1. division til at vinde sæsonens første kamp, inden SUS Nyborg og HC Odense møder hinanden indbyrdes den 9. december i Nyborg.

SUS Nyborg har næppe de store muligheder mod HC Midtjylland kl. 15 lørdag i Ullerslev Kultur & Idrætscenter

SUS Nyborg-træner Mads Rydal erkender da også at det bliver en stor mundfuld, men forventer en langt bedre præstation end i sidste runde mod Otterup HK.

- Mod Midtjylland forventer vi at se en trodsreaktion. Sidste kamp præsterede vi under niveau hele vejen rundt, og det har vi ikke råd til at gøre igen. Vi er udmærket klar over, det bliver en enormt svær opgave mod HCM, der måske lige nu spiller som det mest homogene hold i rækken. Rent defensivt skal vi vise en helt anden mentalitet end sidste kamp, og vi garanterer, vi går på banen som et helt andet hold, siger SUS Nyborg-træneren bestemt.

HC Odense viser tilsyneladende langsomt bedre takter, men kunne ikke holde ved for nylig i Otterup og tabte igen og nu skal holdet til Tønder, som er et af de hold, som de fynske bundhold skal hænge deres hatte på.

Se blot stillingen i bunden: HEI 9, Tønder 4, Vendsyssel 3, HC Odense 2 og SUS Nyborg 1. De tre nederste rykker direkte ud, mens de to øverste hold skal spille kval-kampe.

Den tidligere topspiller Jan Paulsen er træner for Tønder, der har vundet de fire point med sejre over de fynske hold Otterup og SUS Nyborg i denne sæson - men også tabt tre andre kampe med blot et mål. Senest mod Skovbakken.

HC Odense har kun vundet en håndboldkamp på ti måneder

-  Odense har et hold med fine spillere, der har spillet tætte kampe på det seneste, med et smalt nederlag på udebane mod Otterup og uafgjort hjemme mod Ajax. Vi skal tage de gode ting med fra sidste kamp mod Skovbakken, og lærer stadig fra kamp til kamp og træning til træning – hvor de unge spillere udvikler sig og gør det bedste de kan. Opskriften til kampen mod Odense er at kæmpe i samtlige 60 minutter, siger Jan Paulsen til Tønders hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce