Annonce
Fyn

Fynske hold fighter om at finde væk fra faldlemmen

DHG forventer at lukke det maksimale antal tilskuere ind til det fynske lokalopgør i Dalumhallen. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Annonce

HÅNDBOLD: De to fynske hold i kvindernes 1. division, DHG og Gudme HK, skal forsøge at rykke væk fra det farlige bundræs, når de onsdag aften klokken 19 møder hinanden i Dalumhallen.

Hjemmeholdet DHG indtager ottendepladsen med otte point og har fire point ned til netop Gudme, der ligger lige under nedrykningsstregen med fire point.

Begge hold har mange unge spillere, der spiller tempopræget angrebsspil, så det forventes at blive en intens og hektisk kamp - ikke mindst også på grund af den fynske rivalisering.

Mens DHG tabte med et enkelt mål i weekenden til Bjerringbro FH, går Gudme-spillerne ind til opgøret med en sjælden sejr på 23-18 over Lyngby, der godt nok også indtager sidstepladsen i rækken uden point. Den sejr kom dog i hus forrige weekend og Gudme-holdet har ikke været i aktion siden.

DHG skriver på sin Facebook-side, at man forventer fuldt hus - det vil sige 500 personer minus stab og spillere - og opfordrer derfor publikum til at møde op i god tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Fordrukken kvinde sov på perron

Annonce