Annonce
Svendborg

Fynske Bank leder efter gode kammerater i foreningerne

Billedet er fra Sportslørdag 2020, hvor nominerede og vinderen af Kammeratskabsprisen, Luka Bay Hammer, blev hyldet på scenen. Pressefoto: Jens Wognsen
Annonce

Svendborg: Fynske Bank har netop åbnet for tilmeldingen til 'Kammeratskabsprisen', som gives til en ung sportsudøver, der har gjort noget særligt for fællesskabet i sin forening. Udover den flotte titel medfølger også 25.000 kroner til vinderen.

Prisen gives til en ung sportsudøver, der gør noget særligt for kammeratskabet, sammenholdet og kampgejsten i foreningen. Alle kan indstille en ung fynsk sportsudøver til 'Kammeratskabsprisen' i alderen 13-18 år, og deraf nomineres i alt syv kandidater til prisen. De syv nominerede modtager hver 3.000 kroner. Vinderen af prisen får 25.000 kroner, som modtageren og dennes hold kan bruge på en fællesrejse, aktivitet eller lignende.

Man kan indstille fra mandag 23. november og frem til torsdag 17. december.

- Året i år har været specielt, og covid-19 har påvirket hverdagen for os alle sammen. Derfor er det netop vigtigt for os i Fynske Bank og for mig personligt at sætte fokus på dem, som skaber glæde og gør en ekstra indsats i klubberne. Vi ved, at de lokale foreninger har været rigtig hårdt ramt, så vi vil gerne hylde dem, der har gjort en forskel for klubben og for deres kammerater i en udfordrende tid. Derfor er 'Kammeratskabsprisen' en vigtig pris og måske i endnu højere grad i år, siger administrerende direktør i Fynske Bank, Petter Blondeau, ifølge en pressemeddelelse.

Årets jury kommer til at bestå af den tidligere landstræner, Jan Pytlick, OB-spilleren Jens Jakob Thomasen, håndboldeksperten Trine Nielsen og Petter Blondeau. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tidligere GOG-profil til udlandet

Annonce