Annoncørbetalt indhold

Fynsk Rekrutterings og kompetence koordinator: Ny viden understøtter mit daglige arbejde

Medarbejderne er blandt virksomhedernes mest værdifulde ressourcer. Trivsel og motivation er derfor afgørende for, at der skabes gode resultater - og her har HR medarbejderen en afgørende rolle.

Vores hastigt foranderlige omverden stiller store krav til medarbejdernes kompetencer og faglige udvikling. HR funktionen kommer derfor til at spille en stadig større rolle i arbejdet med at sikre trivslen på arbejdspladsen, og at man når i mål med at opfylde medarbejdernes individuelle behov for at tilegne sig ny viden.

HR arbejdet har været en stor del af Michael Hedams hverdag, siden han for fire år siden blev uddannet kontorassistent. Nu er han selv ved at tilegne sig ny viden gennem efteruddannelse på Erhvervsakademiet Lillebælt, hvor han i foråret gik i gang med det første fag i akademiuddannelsen i Human Ressource (HR).

Praksis suppleres med ny viden

Michael Hedam sidder til daglig i HR afdelingen hos Ib Andresen Industri i Langeskov. Arbejdet med HR er derfor ikke nyt for Michael, men efterhånden følte han, at det var tid til at tilegne sig ny viden indenfor HR området, så nu bliver der læst op på faget i aftentimerne.

- I mit arbejde opfordrer jeg selv virksomhedens 500 medarbejdere til at holde sig opdateret og tage efteruddannelse, så derfor er det jo også vigtigt, at jeg selv holder mig opdateret i mit fag. Med akademiuddannelsen i HR får jeg super vigtig teoretisk viden, der understøtter mit daglige arbejde, samtidig med jeg også får papir på de kompetencer, jeg har inden for HR området, fortæller Michael Hedam.

Og for Michael har netop den strategiske og teoretiske indsigt været utrolig givende, men efteruddannelse handler også om at udvikle sig selv.

- Uddannelsen giver mig uden tvivl en masse ny teoretisk viden, som jeg kan bruge direkte i min hverdag. Det gælder både, når vi skal kigge på vores nuværende procedurer, men det giver mig også en ballast, jeg kan trække på, så jeg kan komme med gode kvalificerede bud på nye måder at gøre tingene på. En anden helt essentiel ting jeg tager med fra efteruddannelsen er, at jeg herigennem får muligheden for at udvikle mig som menneske, hvilket er mindst ligeså vigtigt, hvis man skal føle sig motiveret i sit arbejde, fortsætter Michael.

Undervisningen bliver et rum for sparring og netværk

Endnu et plus ved at tage efteruddannelse ved siden af sit job er, at man har mulighed for at sætte teorien i spil med det samme, i de situationer man møder i dagligdagen på arbejdet. Derudover får man vigtig indsigt i andre måder at gøre tingene på, igennem det netværk man skaber til de andre på holdet.

- Vi sidder jo et helt hold af folk, der arbejder med HR til dagligt, og det giver en unik mulighed for, at sparre og få vendt de problematikker, vi hver især støder ind i på vores respektive arbejdspladser. Det er altid sundt at se og høre, hvordan andre løser en given opgave, siger Michael og forsætter:

- Jeg er også overbevist om, at jeg får skabt nogle relationer, som jeg vil holde kontakten med efterfølgende, så vi forhåbentlig også fremadrettet kan udveksle idéer og erfaringer, slutter Michael.

Erhvervsakademiet Lillebælt har en spændende og varieret palet af efteruddannelser, der kan tages sideløbende med jobbet. Du kan vælge mellem en lang række akademiuddannelser (AU) og diplomuddannelser, ligesom du kan vælge at tage udvalgte fagmoduler fra en eller flere uddannelser.

Læs mere om Erhvervsakademiet Lillebælts efteruddannelser inden for blandt andet ledelse her. Der er opstart på aftenholdene i uge 37.

Artiklen er sponsoreret af Erhvervsakademiet Lillebælt

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.